Caută
Close this search box.

Ca să ne arate «Răsăritul viu», Pleşoianu vrea să devină preşedintele României. Anunţă că va fi contracandidatul lui Iohannis

După ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat ieri că va candida pentru un nou mandat, a apărut şi un contracandidat.

Este vorba despre Liviu Pleşoianu, deputat PSD, cel care ne îndemna, metaforic, să ne îndreptăm spre Moscova, afirmând: „Avem șansa Răsăritului viu“.

Din lunga sa postare pe Facebook, care arată ca un manifest proletcultist, cu puternic iz anti-UE, nu aflăm însă cine-l sprijină pentru fotoliul de la Cotroceni şi nici dacă PSD este de acord ca el să candideze.

…Abia aștept confruntarea (cu Iohannis-n.n.)! Pentru a elibera țara asta, eu voi candida în 2019! După 30 de ani, România va avea ocazia să aleagă pe cineva care pune ființa omenească în centru, care nu a trecut prin nicio sufragerie securistă, care a mers doar în via străbunicilor săi, care se deplasează perpendicular pe sol și nu târâș când întâlnește reprezentanți ai marilor puteri, care nu se teme să spună lucrurilor pe nume!, screi Liviu Pleşianu pe pagina sa de Facebook.

…România, odată create punțile, va deveni un centru mondial al dialogului dintre națiuni, ieșind din acceleratorul dement de particule beligerante. Nici „pro-ruși”, nici „anti-ruși”, nici „pro-americani”, nici „anti-americani”

Recent, Liviu Pleşianu, un răsfăţat al agenţei proguvernamentale ruse Sputnik, a scris tot pe pagina sa de Facebook: Avem însă şansa extraordinară de a ne remarca printr-un PREZENT, în faţa tuturor celor care îşi sorb seva din secunda căruntă. Avem șansa Răsăritului viu, în fața tuturor celor care se abandonează lascivității istorice a Amurgului. Iar tot ce trebuie să facem este să ne dezlipim genele și să ne întâlnim privirile. …Fie să FIM!

Adică, putem înţelege că Pleşoianu îndemna să abandonăm alinaţa cu Occidentul şi să ne încolonăm în direcţia Kremlinului.

Un răspuns

  1. Asta ar mai lipsi Romaniei, un alt mucos intr-o functie inalta…parca nici nu ne-am fi fript cu young blades, ponta, crin antonescu, udrea, anastasia, etc., etc.,, da a fost o vreme (cam 20 de ani in urma) cand pledam pentru tineri in politica, experienta a confirmat ca varsta si scoala vietii este singura care evolueaza o persoana, catre om, individul acesta este un demagog de inalta „clasa”, nimic concret in palavrageala sa, doar ineptii patriotarde… Am cautat cate ceva despre el, doar ca este deputat si director la o firma de consulting( adica de fraierit ametitii sau desnadajduitii), nimic cine i-au fost parintii, ca si cum ar fi nascut din spumele marii, poate ca tocmai de’asta il numeste pe malai mare omul „noii securitati”, el poate ca este „omul ” vechii securitati, vorba vine, care este -si la zi- in toate…Romania este prea putreda ca sa mai poata iesi singura din aceasta spirala a decaderii(care va duce la inexistenta), este nevoie de o schimbare RADICALA, adica intoarcere la MOnarhie cu aport Englez si minim 5 mii de romani care au facut-ani si ani- figuratie excelenta in afara tarii…

    individual este un nationalist de cea mai proasta calitate( care-si da aere de umanist***), experiente mondiale si milenare ne arata ce rezultate au avut cu nationalismul lor…Adica omenirea este cu cel putin cateva mii de ani in urma la ce ar putea fi( si inca in stadiul de „ucide-ti semenul, din orice motiv!”), tocmai datorita nationalismului, omenirea are nevoie urgenta sa puna laolalta toate resursele si materiale si umane, pentru a face fata provocarilor terestre( incalzirea globala si poluarea ca si ex.) dar si celor cosmice, care cand se vor dezlantui, s-ar putea sa vina in cascade, in lant…///

    „…va vorbi lumii despre…”____––_____ demagogie dea dreptul hitlerista, Hitler voia „sa arate lumii”, etc., citind tot articolul, nu gasesc absolut nimic cu cea ce ar face logic, rational, doar palavrageala non-sens, s-ar putea ca individul chiar sa fie boland..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri