Caută
Close this search box.

Orgie sexuală de 24 de ore cu fotbaliști de ”Mondiale”. Federația i-a iertat

Revista mexicană TV Notas a scris incendiar, despre petrecerea numită ”orgia de 24 de ore”. Au participat cei mai importanți jucători ai naționalei de fotbal a Mexicului, între care Héctor Herrera, Ochoa, frații Giovani și Jonathan dos Santos.

Imediat după aplaudata victorie împotriva Scoției, 1-0, de la sfâșitul săptămânii trecute, nu mai puțin de nouă internaționali mexicani au organizat o petrecere înaintea Mondialulu din Rusia, care începe pe 14 iuniei. A fost însă mult mai mult decât un simplu party, conform revistei TV Notas, care a scris despre „orgia de 24 de ore” cu 30 de prostituate.

… Și au participat cei mai celebri fotbaliști mexicani: portarul Ochoa (Standard), Jiménez, atacantul Benficăi, frații Giovani și Jonathan dos Santos,  foști la Barcelona, Héctor Herrera (Porto), precum și cei doi internaționali de la Eintracht Frankfurt, Salcedo și Fabián.

Apoi a urmat șocul: nimeni nu va fi sancționat. Pur și simplu federația mexicană trece cu vederea:  „O zi de concediu e o zi de concediu. Acestea sunt riscurile libertătății”, a declarat Guillermo Cantu, secretarul general al amintitului for. „Niciun jucător nu a lipsit de la antrenament. Era timpul lor liber”. Punct. Până la urmă, ce se putea face, fără riscul de a compromite participarea echipei la turneul final al ”Mondialului” mexican. (foto lavisionnewspaper.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri