Caută
Close this search box.

Ponta denunţă Fondul Suveran drept afacerea tenebroasă a lui Dragnea; liderul PSD reacţionează, numindu-l «şobolan»

Victor Ponta, fost premier, critică extrem dur faptul că Parlamentul adoptă proiectul de lege privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii (FSDI), „ideea impusă” Liviu Dragnea. Liderul PSD reacţionează şi îl cataloghează drept un şobolan pe fostul premier.

Azi, 6 Iunie 2018 , Camera Deputatilor va vota un proiect de lege prin care se va comite CEL MAI MARE FURT DIN AVEREA STATULUI ROMAN din istoria – peste 10 MILIARDE DE EURO, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Scriu acest mesaj ( si il voi repeta in plenul Parlamentului) ca un avertisment pentru toti deputatii care azi se vor lasa folositi de catre un grup infractional transnational si vor comite cu mana lor acest furt urias – sa nu poata niciodata sa spuna ca “nu au stiut ce fac”! Iar cand va veni momentul sa plateasca in fata legii si a alegatorilor sa nu aiba nicio scuza in afara lasitatii lor! Datoria unui parlamentar este sa apere cetatenii care l-au votat si Statul Roman pe care il reprezinta chiar si atunci cand interesele sefului de Partid sunt contrare!

Prin infiintarea Fondului Suveran ( o idee impusa lui Liviu Dragnea de catre un grup de afaceri din Israel- Rusia) tot ceea ce mai detine Statul Roman in companiile publice va trece in mod netransparent in maini private din afara tarii ! Tot ceea ce au construit parintii nostri in anii 60-70-80 ( si noi am modernizat si am facut profitabil in perioada 2012-2015) va trece in administrarea si apoi proprietatea unor straini care au interese divergente de ale Romaniei – in schimbul unor bani negri dati in Israel lui Dragnea si oamenilor lui si al unei protectii politice pentru acestia!

Actiunile Statului Roman la Hidroelectrica, Nuclearelectrica , Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, Salrom , Transgaz, Romgaz, Transelectrica , Electrica, Oil Terminal , Antibiotice Iasi etc – in valoare de peste 10 MILIARDE de Euro sunt scoase de la Guvernul Romaniei si trecute intr-un Fond administrat total netransparent si necontrolat timp de 6 ani de catre oamenii pusi de Dragnea ( prima propunere de Presedinte al Fondului a fost Darius Valcov)/ acest Fond NU mai trebuie sa respecte legile in vigoare privind administrarea societatilor cu capital de stat, nu mai este supus controlului Guvernului sau Curtii de Conturi, poate vinde actiuni si active fara sa respecte Legea Privatizarii si nu va face listari la bursa care presupun transparenta/ practic toate companiile Statului Roman vor fi administrate privat de catre niste oameni ai lui Dragnea – pana cand vor fi vandute bucata cu bucata catre “baietii destepti” din Israel si Rusia cu care a vorbit Dragnea !

Este datoria mea de inalt functionar al Statului , fost Prim Ministru, deputat de a va atrage atentia asupra acestui fapt de o gravitate fara precedent!

Sunt constient ca nu pot sa opresc azi acest furt colosal dar am obligatia sa transmit public aceasta informatie / deputatii din #ProRomania vom vota impotriva proiectului bagat “pe sest” in perioada in care atentia publica este concentrata pe alte subiecte – Opozitia formala PNL si USR este incapabila sa inteleaga semnificatia acestei decizii ( pierd timpul cu apararea lui Kovesi) , UDMR nu au niciun interes iar deputatii PSD – ALDE nu au curajul macar sa citeasca ceea ce voteaza .

Sunt de asemenea constient ca , dupa niste ani, cand ne vom trezi ca am ramas cu mana goala si companiile Statului vor fi deja in maini private , o sa avem scandal politic, dosare penale si cativa tapi ispasitori plimbati prin tribunale ca sa calmam poporul /

Privatizarile din anii 90 au transformat ireversibil industria romaneasca in locuri pentru Shopping Mall-uri si proiecte imobiliare asa si “FONDUL lui Dragnea si al prietenilor lui din Israel si Rusia” va distruge infrastructura energetica a Romaniei- peste 10 ani vom importa toata energia ( evident mai scumpa decat azi) de la firme din Rusia prin intermediari din Israel- Dragnea va cheltui milioanele primite prin Brazilia iar noi vom constata mioritic ca tara a fost ( iar) jefuita!

Acest mesaj este un avertisment! Si sunt convins ca il vor auzi toti!, încheie Ponta.

Într.o altă postare el spne: Prin votul dat azi de catre deputatii PSD – ALDE – UDMR toate aceste companii trec de la Stat la un Fond absolut privat care va fi condus de catre oamenii pusi de Liviu Dragnea si care le va vinde catre diversi “investitori” din Israel si Rusia!

O bataie de joc – un furt de 10 MILIARDE DE EURO / de la romani – pentru Liviu Dragnea si gasca lui!

Dragnea afirmă că Ponta e un şobolan

Liviu Dragnea a afirmat că nu doreşte să comenteze „ce spun şobolanii”, referindu-se la criticile aduse de fostul premier Victor Ponta pe marginea înfiinţării Fondului.

„Nu sunt acuzaţii, sunt nişte prostii, nu au niciun fel de bază. Unii colegi care astăzi spun aceste enormităţi, inspiraţi probabil şi de cineva care vorbea de înţelegeri (…) cu evreii, pentru că sunt în aceeaşi gaşcă, susţineau în campania electorală ideea acestui Fond Suveran de Dezvoltare şi Investiţii. Şi nu-l susţineau pentru că trebuia să fie susţinut, ci pentru că au înţeles cât este de important şi este unul dintre pilonii importanţi ai programului de guvernare„, a declarat Dragnea la Parlament, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, astfel de fonduri funcţionează în multe ţări din Europa, în multe ţări din lume „şi au ajutat economia acelor ţări”.

„Este un fond care va participa la dezvoltarea infrastructurii mari din România, va participa la reindustralizarea României, un fond care va investi în agricultură, un fond care va genera foarte multe locuri de muncă şi care va contribui serios la creşterea PIB. Nu vreau să comentez ce spun şobolanii, asta este foarte simplu. Domnul Mihai Tudose nu se putea opune, pentru că este unul dintre cei care a avut această idee în vara anului 2016 în legătură cu acest fond, iar domnul Teodorovici (…) ştiu că l-a susţinut. Dacă ne luăm după ce spune un şobolan că spun alţii, ar însemna să închidem ţara. Nu poţi să conduci ţara după minciunile unor mincinoşi patologici”, a afirmat liderul PSD, întrebat cum comentează criticile aduse de Victor Ponta pe marginea acestui subiect.

Dragnea a susţinut că administrarea Fondului va fi una profesionistă, din care vor face parte oameni cu experienţă care vor determina ca aceste companii „să fie mult mai eficiente„.

Un răspuns

  1. Dupa dosarul Flota, acest fond va fi cel de al doilea mare tun national, din istoria intregii Romanii…Eu insumi am zis de zeci de ori ca Romania trebuie sa infinteze un Fond de Reconstructie Nationala, INSA NUMAI CU BANI RECUPERATI DE LA MARII DEVALIZATORI, si ar fi un fomd cu- si pe putin- NOUA SUTE MILIARDE lei…Iar schema trebuia sa functioneze in 2 etape, in prima se emite o amnistie generala pentru toti banditii (mari si mici) daca depun la acest fond si peste 90% din cat au acumulat , la zi, iar in stagiul 2 se vor face verificari, cei cae au fost destepti si intelegatori si si-au platit datoria, pot merge mai departe, insa -pentru minim 10 chiar 20 de ani- in nicio functie publica, la stat, iar cei care vor fi dovediti ca au incercat si acum sa insele, sa infunde puscaria pe maximum posibil, DUBLAT, DESIGUR de confiscarea integrala a intregilor averi cat si a celor colaterale aparute si dezvoltate pe banii initiali, devalizati…. Altfel, in aceasta forma, STATUL MAFIOT se intareste, devine suprem si invicibil, alte mii de asociati ai fostei nomenclaturi si securitati, vor fi numiti in toate posturile mari si mici, bine platite SI care vor face imposibila descoperirea imenselor si permanentelor fraude , care vor urma, iar fondul va fi mereu si mereu, realimentat de la bugetul de stat, adica va fi doar o perdea prin care se filtreaza miliarde, in buzunarele MEMBRILOR STATULUI MAFIOT…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri