Caută
Close this search box.

Ponta: Judecătorii, mai inteligenţi decât Dragnea. Ce face acum Daddy, trimite acasă oamenii luaţi cu japca la miting?

Victor Ponta, fost premier, în prezent deputat independent, comentează amânarea deciziei judecătorilor ICCJ în dosarul ]n care Liviu Dragnea, liderul PSD, este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Instanţa supremă a amânat pronunţarea soluţia în dosarul DGASPC Teleorman. Aşa că la 21 iunie vom afla dacă Dragnea va fi condamnat ori nu.

Update – judecatorii au fost mai inteligenti decat Dragnea si au amanat decizia in cazul lui pt 21 / ce o sa faca acum Daddy ? Ii trimite acasa de pe drum pe cei 100.000 de oameni luati cu japca la miting si ii aduce pe 22 din nou in Piata sa protesteze?!?, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Si ca sa vorbim de lupta impotriva abuzurilor – eu chiar ma lupt cu ele cu armele legii , fara sa imi bat joc de oamenii din PSD si sa ii chem la mitinguri absurde (…)

La data de 4 iunie, Victor Ponta scria pe pagina sa de Facebook: A inteles cineva cu adevarat de ce face Liviu Dragnea miting sambata pe 9 iunie? Sau o sa ramana o enigma ca si mitingul convocat de Nicolae Ceausescu in 21 Decembrie 1989? Ce castiga Romania si cetatenii romani din acest eveniment? Dar Guvernul , Parlamentul si PSD – ALDE , imaginea noastra in UE?

Eu cred ca singurul motiv real este incercarea de a pune presiune si a-i intimida pe cei 3 judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care trebuie sa dea pe 8 iunie o decizie in dosarul penal al lui Liviu Dragnea! O sa va explic de ce (…)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri