Caută
Close this search box.

Surpriză: Angela Merkel atacă doi jucători din naționala Germaniei

În mod cu totuol neașteptat, în premieră absolută,  cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a criticat pe  Ilkay Gundogan și Mesut Ozil, componenți ai naționalei Germaniei pentru Campionatul Mondial din Rusia care stă să înceapă, ambii de origine turcă. Ei s-au fotogtrafiat (în imagine) alături de Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei.

Când s-au pozat cu Erdogan, Ozil și Gundogan nu și-au dat seama în ce se bagă. Fanii trebuie să-i ierte, pentru că avem nevoie de toți jucătorii în Rusia”, a declarat Merkel în presa din Germania.

Cu sau fără legătură cu acest inedit eveniment, cert este că, de pildă, Gundogan a avut parte de o primire ostilă din partea fanilor nemți șa partida amicală  cu Arabia Saudită, câștigată de Germania cu 2-1.

„Noi apărăm niște valori pe care Erdogan nu le respectă”, a fost reacția Federației Germane de Fotbal, imediat după apariția pozei.

Mesut Özil și Ilkay Gündoğan au rădăcini turce, dar ambii s-au născut la Gelsenkirchen și joacă pentru naționala Germaniei, fiind doi dintre cei mai bine cotați componenți ai acesteia. (foto al jazeera)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri