Caută
Close this search box.

Războiul Ponta-Dragnea, ultimul episod: Răzbunarea este arma prostului ajuns la putere

Victor Ponta, deputat independent, fost premier, afirmă că iar fi fost „sancţionat” de Liviu Dragnea, preşedintele PSD, cu excluderea din Comisia de Afaceri Europene şi din Comisia de Politică Externă din Parlament.

Ponta susţine că toţi colegii săi din Comisia pentru Drepturilor Omului „au fost exilaţi” şi că „răzbunarea este arma prostului ajuns la putere”, dar, spune el, dacă tot a ajuns Comisia de Abuzuri, va arăta toate abuzurile comise de Puterea actuală.

Azi am fost sanctionat de catre Presedintele Camerei Deputatilor ( Dl Liviu Dragnea) / dupa 4 mandate de deputat ( plus ministru si Premier) am fost exclus din Comisia de Afaceri Europene si din Comisia de Politica Externa, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Am ajuns astfel la Comisia de Abuzuri si o sa ma ocup sa arat toate abuzurile comise de Puterea actuala – colegii mei de la #ProRomania au fost toti exilati la Comisia pentru Drepturile Omului – o sa isi faca datoria foarte bine si acolo!

Razbunarea este arma prostului( ajuns la Putere)/ dar #ProRomania o sa lupte in continuare cu si mai multa indarjire!, conchide Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri