Caută
Close this search box.

Simona Halep, anunț-șoc în legătură cu retragerea din tenis

Chiar dacă toată lumea așteaptă victoria ei împotriva Muguruzei, astăzi, în semifinalele marelui turneu de la Roland Garros, Simona Halep, care are acum 26 de ani, a făcut un anunț neașteptat despre … retragerea din tenis.

Simona a mărturisit, cu totală sineritate, că, atunci când va naște, va pune punct carierei profesioniste, fără niciun fel de îndoială.

„Când voi avea un copil, atunci mă voi retrage. Asta fiindcă mi se pare foarte dificil să călătoresc cu un copil și, în afară de acest lucru, voi dori să petrec cât mai mult timp cu el acasă.

Cred că mă voi retrage pe la 30-32 de ani, dar țin minte că, atunci când aveam 20 de ani, mă gândeam că mă voi retrage la 26 sau 27 de ani. Ei bine, asta este chiar vârsta pe care o am astăzi şi, în acest moment, nu mă gândesc la retragere”, a recunoscut marea campioană a tenisului romînesc și mondial.

Asta spunem și noi: Simona este încă în plină formă sportivă, va nai fi un număr de ani, așa că acum așteptăn victoria în meciul cu Garbine Muguruza, apoi și victoria feinală la Roland Garros. Urmează și Wimbledon-ul, precum și multe alte turnee importante. Așa încât: mult succes , Simona ! Mai ai încă multe, foarte multe de spus în tenis ! (foto independent.co.uk)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri