Caută
Close this search box.

ŞOCANT! Soţia şi copilul lui Rareş Bogdan au fost atacaţi pe o stradă din Bucureşti

Rareş Bogdan face un anunţ şocant: „Incercare de intimidare? Jaf? Rapire? Nu stiu sa va raspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 si Iancu Nicolae daca a fost urmarita sau nu?!”

Soţia şi copilul său au fost atacaţi în Bucureşti, pe Strada Iancu Nicolae, de un individ cu o sapca, mai mic de inaltime dar indesat, atletic, cu mustata,care a coborat dintr-o masina cu numere de straine.

Iată relatarea lui Rareş Bogdan:

„Absolut socant. Se intampla in capitala Romaniei.
Bucuresti, Pipera, str. Iancu Nicolae,
ora 15.08, miercuri 27 iunie 2018

Copilul si Sotia mea au fost atacati in momentul in care urcau in masina in urma cu cateva momente. Fiul meu, Mihai a fost luat de Mama lui la 15.00 de la una dintre scolile din zona si masina a fost parcata pe o straduta laterala din zona Iancu Nicolae. Cel care a atacat purta o sapca cu cozoroc pe cap, mai mic de inaltime dar indesat, atletic, cu mustata si a coborat dintr-o masina cu numere de straine, (Spania, Italia, ???) la volanul careia se afla un alt individ. Voi reveni cu amanunte.

Acesta a incercat sa urce in masina pe usa din dreapta fata si a fost lovit puternic in fata de catre sotia mea care a urlat puternic si a actionat din instinct. Inca nu apucase sa isi puna centura de siguranta. Mihai s-a speriat ingrozitor si plange de atunci. Florina s-a speriat extrem de rau si a crezut ca vor sa il smulga pe Mihai din masina!

Eu sunt in acest moment la Constanta si plec de urgenta spre Bucuresti.”

Un răspuns

  1. NU ne miră. Este o amenințare care urmărește desigur descurajarea realizatorului emisiunii Jocuri de putere care i-a lovit continuu pe băieții ăștia care vor să confiște România, mințind continuu prostimea cu Romania paralelă (statul paralel). Asta e un avertisment ca libertatea de exprimare ar putea dispărea curând de pe meleagurile noastre, urmând a fi înlocuită de o cenzură la sânge. Dar să nu uităm ce spunea Delavrancea in discursul sau de la Academia Română, din 9 septembrie 1916, intitulat „Războiul și datoria noastră”: „Un neam nu piere prin siluire ci numai prin abdicare. Şi noi n’am abdicat nici la trecut, nici la conștiința națională.”
    Acțiunea coroborată cu excluderea lui Dragoș Pătraru din TVR, anunțată azi, e un semn că a început prigonirea. Ea se înscrie într-o doctrină/strategie care spune ca „dacă vrei să ai liniște, să închizi gura presei”. Și asta se face frecvent, peste tot in lume. S-a făcut si-n Malta, așa că la noi ce ne mai miră, când „se trage din toate pozițiile” în NATO și UE, strigându-se că ne-au umilit, iar vicepremierul Italiei spune/declară, fără reținere, că UE va dispărea in câteva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri