Caută
Close this search box.

Tragedie fără margini. O familie întreagă a murit în propria locuință

Știrea că o familie din orașul Rovinari a fost găsită moartă în casă a șocat o țară întreagă, iar acum s-a aflat cine sunt tinerii care au murit alături de fiica lor.

Conform buzău.net, Marius Burugă, în vârstă de 39 de ani și soția sa, Florentina, de 32 de ani, au murit alături de fiica lor, de 12 ani, în locuința lor, din cauza nivelului ridicat de monoxid de carbon din încăpere.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi seara la o garsonieră situată pe strada 22 Decembrie din oraşul Rovinari pentru salvarea a trei persoane găsite inconştiente în locuinţă, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de la SMURD, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Poliţie.

“Primii sosiţi la faţa locului au fost pompierii din cadrul SVSU Rovinari, care au constatat că în interiorul garsonierei se aflau trei persoane – un bărbat în vârstă de 39 de ani, o femeie în vârstă de 32 de ani şi o fetiţă în vârstă de 12 ani, care erau în stare de inconştienţă. Fetiţa a fost preluată de catre un echipaj SAJ şi transportată la spitalul din Rovinari. Cu toate eforturile depuse de către echipajele sosite la faţa locului, bărbatul şi femeia au fost declaraţi decedaţi. Din păcate, nici pentru fetiţa transportată la spital nu s-a mai putut face nimic, medicii declarând decesul”, au precizat reprezentanţii ISU Gorj, scrie News.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri