Caută
Close this search box.

Triumf: panou uriaș cu Simona Halep în Madison Square Garden din New York

Liderul detașat al ierarhiei feminine WTA, Simona Halep, a ajuns vedeta momentului în tot ce înseamnă sportul internațional, nu numai în tenisul feminin. Ea este foarte cunoscută, respectată și iubită în Statele Unite, chiar dacă nu ajunge acolo decât în perioada turneelor pe ”hard” și a US Open, adică o lună și ceva pe an.

Astfel, după turneul câștigat la Roland Garros, o uriașă poză a Simonei a fost pusă de sponsorul campioanei noastre, comapania Nike, alături de una din cele mai mari clădiri din celebra piață new-york-eză Madison Square Garden, pe un spațiu special închiriat.

Imaginea Simonei, de dimensiuni foarte mari, domină întreaga piață din New York, acolo unde au avut loc, spre exemplu, cele mai mari gale din istoria boxului ori partide memorabile din baschetul mondial la cel mai înalt nivel. Imaginea Simonei a fost surprinsă chiar în clipa finalului de meci cu americanca Sloane Stephens, în moemtul de bucurie intensă, dar reținută, când tabela meciului s-a oprit la scorul general de 2-1 la seturi, 3-6, 6-4, 6-1 în favoarea româncei. (foto gandul.info)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri