Caută
Close this search box.

Tudorel Toader: Așteptăm ca președintele să citească motivarea Curții, să înțeleagă obligațiile care îi revin

Vineri, într-o conferinţă de presă ținută la Arad, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a fost întrebat care sunt paşii care urmează după publicarea motivării Curţii Constituţionale în cazul conflictului soluţionat dintre ministru şi preşedintele statului pe tema revocării şefei DNA, Toader arătând că aşteaptă revenirea în ţară a preşedintelui.

”Aşteptăm să vină preşedintele din străinătate, să citească motivarea, cum a spus, a zis că o va citi până o va înţelege, aşteptăm momentul să înţeleagă conţinutul şi obligaţiile care-i revin, aşteptăm comportamentul loial constituţional pe care eu sunt convins că îl va avea. Nu îmi imaginez altfel, am trecut şi eu prin mai multe funcţii, trei mandate de decan de facultate de drept, mandat de rector, de judecător la Curtea Constituţională, eu nu îmi închipui că un demnitar la cel mai înalt rang în statul ăsta ne va îndemna pe noi, românii, să respectăm legea, iar el să nu respecte Constituţia. Nu cred aşa ceva”, a afirmat Tudorel Toader, citat de News.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că nu se pronunţă în privinţa revocării şefei DNA decât după ce va primi motivarea CCR şi o va citi cu foarte mare atenţie.

 

Un răspuns

  1. da mai pampalaule ai ajuns si tu ca popa , atot invatat si tot prost a murit.Ce puii mei tot ne amintesti cite scoli si functii ai facut/avut ca stau si ma intreb atunci cind le ai facut sau acuma te a inundat prostia?de ai facut de a pula atita scoala,de parca scoala te face destept,sau ai trecut situ prin scoal.a ca rata prin apa fara sa se lege nimic de tine din tot ce ai invatat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri