Caută
Close this search box.

Tudorel Toader, mesaj transmis angajaţilor din penitenciare

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, le mulţumeşte angajaţilor din penitenciare şi îi felicită, de Ziua personalului din sistemul administraţiei penitenciare, pentru eforturile făcute pentru buna funcţionare a sistemului.

“Data de 29 iunie, dată la care Biserica Ortodoxă îi prăznuieşte pe Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii sistemului penitenciar românesc, reprezintă un moment de o însemnătate deosebită pentru sistemul judiciar deoarece, cu această ocazie, sărbătorim ziua personalului din sistemul administraţiei penitenciare. Cu acest prilej, doresc să le mulţumesc tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul sistemului administraţiei penitenciare pentru devotamentul, onestitatea, responsabilitatea, curajul şi profesionalismul de care dau dovadă în desfăşurarea activităţii zilnice”, scrie ministrul Justiţiei, pe Facebook.

El îi felicită pe angajaţii din penitenciare pentru eforturile făcute pentru buna funcţionare a sistemului administraţiei penitenciare, asigurându-i de sprijinul său pentru îmbunătăţirea activitătii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri