Caută
Close this search box.

VIDEO Andrei Șerban: România e o țară a minților adormite. De aceea se întâmplă ceea ce se întâmplă

Regizorul Andrei Șerban speră ca mitingul PSD anunțat pentru sâmbătă în Piața Victoriei să fie „mult zgomot pentru nimic”, ca în piesa lui Shakespeare, deși nu e sigur ce se va întâmpla acolo.

El atrage atenția că oamenii se lasă prea ușor manipulați de politicieni și spune că prin teatrul său vrea să trezească mințile amorțite ale spectatorilor. Pentru că România e o țară a minților adormite și de aceea se întâmplă ceea ce se întâmplă, a explicat regizorul la Digi24.

„Suferim prea mult de pasivitate în România. Îi lăsăm mult prea ușor pe politicieni să facă din noi ce vor. Mergem mâine (sâmbătă – n.r.) la miting, oameni aduși cu autobuze merg pentru că poate li se dă o călătorie gratis în București, poate li dau mese gratuite, 100 de lei. Shakespeare vorbește despre asta: nu vă lăsați păcăliți!”, a declarat Andrei Șerban în emisiunea „Imparțial” de la Digi24.

Un răspuns

  1. Foarte correct, dar trebuie nuantat, nu este treaba maselor sa fie vigile si destepte,treaba lor este sa munceasca(***), aceasta datorie este a clasei intelectualilor, care desi imensa -si in Romania- este total adormita, iar a doua caracteristica, este LASITATEA…(*** – sunt tari care merg excellent iar masele nu au citit o carte, nu stiu nici table adunarii, habar-nu-au de propria istorie, etc., etc., dar au 2 concedii pe an, in locatii exotice international, si traiesc mai bine decat vechii regi, iar aceasta pentru ca ei isi fac datoria(muncesc) iar clasa tampon(intelectualitatea, as zice cu adevarat intelectualitate) isi face -de asemeni- DATORIA…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri