Caută
Close this search box.

Protest la Palatul Cotroceni. Manifestanţii cer demisia lui Iohannis pentru că nu o revocă pe Kovesi

Câteva sute de persoane protestează la Palatul Cotroceni. Unii dintre manifestanţi spun că au venit „spontan” pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de preşedintele Klaus Iohannis, care nu o revocă pe Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA.

Până acum nu s-a înregistrat niciun conflict. Mulţi dintre cei care protestează sunt îmbrăcaţi în alb, precum cei care au participat la mitingul PSD din Piaţa Victoriei (9 iunie).

Aproximativ 300 de persoane protestează în faţa Palatului Cotroceni, manifestanţii solicitând demisia preşedintelui Klaus Iohannis, transmitea Mediafax.

Protestatarii au venit cu pancarte pe care scrie, de pildă: „Iohannis, tu nici nu ştii că eşti pus de SRI” şi îi solicită şefului statului să respecte Constituţia şi decizia Curţii Constituţionale.

sursa foto: antena3

„Ne aflăm aici pentru respectarea Constituției României. Suntem terfeliți și sfidați, nu știm cât mai suportăm ignorarea. Observăm că domnul președinte citește Constituția, dar nu o înțelege. Sunt un cetățean bătrân, dar cred că sunt înțelept și pot spune că știu ce e mai bine. Ne-am oprit ca să fim alături de oamenii aceștia. Tot nechemați de nimeni am fost și la mitingul PSD. România nu poate fi împărțită în două, pentru că suntem în anul în care împlinim 100 de ani de la formarea țării. România este una singură, are un singur Guvern. Cei puțini, dar foarte răi de gură, stau toată ziua în stradă”, a spus un manifestant, citat de Antena3.

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat, în legătură cu persoanele strânse duminică seara în fața Palatului Cotroceni și care cer demisia lui Klaus Iohannis, că este dreptul oricărui cetățean să protesteze, însă a precizat că nu a înțeles exact revendicările acestora, conform stiripesurese.

2 răspunsuri

  1. Ludovic Orban presedintele PSD ? Probabil in statul paralel. Greseala intentionata sau stiti voi pe surse ceva nou 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri