Caută
Close this search box.

Cioloş: După ce comunicatorii PSD/ALDE au «descoperit» că sunt fiul lui Soros, aflu că divorțez. Sunt minciuni

Dacian Ciolos

Dacian Cioloş, fost premier, cataloghează drept minciuni “informaţiile” apărute în spaţiul public potrivit cărora ar divorţa. El susține că sunt încercări de intimidare, pentru a renunţa la proiectul său politic.

Cioloș îi îndeamnă pe cei care îl susțin să nu se lase “manipulaţi de jocurile unor oameni speriaţi că îşi pierd statutul, privilegiile şi influenţa” și susține că îi va da în judecată pe cei care lansează minciuni despre familia sa.

Am râs, ca orice om normal la cap când am auzit că vocile din capul comunicatorilor PSD/ALDE au “descoperit” că sunt fiul vitreg al lui Soros. Am crezut că e greu să mi se mai inventeze calomnii asemănătoare, că limita dezinformării a fost atinsă. Se pare că m-am înșelat, scrie Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

De câteva zile aflu că divorțez, că de fapt sunt versiunea mai latină a lui James Bond cu parfum franțuzesc și alte bazaconii și fantezii.

Toate sunt minciuni. Profit de ocazie să le amintesc celor care continuă să le promoveze ca ne vom vedea în instanță, pentru a le combate.

Am și un mesaj către cei care cred că – lansând zvonuri și minciuni despre mine, despre familie, despre viața și cariera mea – mă intimidez și renunț la proiectul politic început: sunt mai hotărât ca oricând să ajut România să își consolideze statutul de țară europeană, civilizată și prosperă.

Celor care îmi sunt alături le spun doar atât: nu vă lăsați manipulați de jocurile unor oameni speriați că își pierd statutul, privilegiile și influența.

România trebuie să fie țara oamenilor buni, cinstiți, profesioniști și cu bun simț. O să fac tot ceea ce pot să fie așa, conchide Cioloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri