Caută
Close this search box.

Cursă pe Tamisa, sub patronajul Casei Regale Britanice. FOTO

De miercuri, 4 iulie, trei echipaje masculine din cadrul lotului național al României se află în Anglia pentru a participa la prestigioasa ”HENLEY ROYAL REGATTA”, ediția 2018.

Regata, care se desfășoară sub înaltul patronaj al Casei Regale a Marii Britanii, este găzduită, încă din anul 1839, de orașul Henley-on-Thames, din Oxfordshire, situat la 37 km sud-est de celebrul centru universitar, cultural și sportiv Oxford, pe albia fluviului Tamisa.

Concret, 13 sportivi vor reprezenta canotajul românesc, cu trei echipaje aliniate la start, astfel: dublu rame (2-) cu Marius Vasile-Cozmiuc și Ciprian Tudosa, dublu vâsle (2x) cu Ioan Prundeanu și Marian-Florian Enache, precum și opt plus unu (8+), echipaj medaliat cu bronz la Cupa Mondială de la Belgrad, alcătuit din Vlad-Dragoș Aicoboae, Adrian Damii, Alexandru Matinca, Constantin Radu, Constantin Adam, Sergiu-Vasile Bejan, Cristi-Ilie Pîrghie, Alexandru-Cosmin Macovei și cârmaciul Adrian Munteanu.

O singură modificare față de Cupa Mondială de la Belgrad, în barca de opt plus unu: Adrian Damii în locul lui Florin Lehaci.

 

Antrenor principal, Antonio Colamonici. Antrenor federal, Dorin Alupei. Avem încredere în băieții noștri, hai România !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri