Caută
Close this search box.

Pleşoianu îl atacă frontal pe Tăriceanu pentru că n-ar fi de acord cu suspendarea lui Iohannis

Liviu Pleşoianu, deputat PSD, pe care Liviu Dragnea, liderul PSD, nu l-a criticat niciodată, deşi partidul l-a catolgat de mai multe ori dept un „rebel”, îl atacă pe Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE.

Motivul: Tăriceanu nu ar fi de acord cu suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

În opinia lui Pleşoianu, care nu-l numeşte pe Tăriceanu, dar e lipede că se referă la lidrul ALDE, cel din urmă nu ar fi un bărbat politic.

…Sunt profund dezamăgit de atitudinea unui lider de partid care se opune suspendării lui Iohannis!, scrie Liviu Pleşoianu pe pagina sa de Facebook.

Liderul unui partid care crește în sondaje tocmai pentru că e perceput ca partid care luptă împotriva Noii Securități, un lider care și-a făcut steag din lupta împotriva abuzurilor, dar care – din motive pe care consider că e dator să le explice – nu dorește tranșarea rapidă a situației.

A fi BĂRBAT POLITIC e a te ridica deasupra calculelor politice! Cred, totuși, că țara e infinit mai importantă!

Mă opresc, deocamdată, aici…, conchide Pleşoinau.

Rămâne de văzut cum va percepe Tăriceanu acest „semnal” trimis de Plşoianu după discuţiile de ieri dintre liderii coaliției PSD/ALDE, Liviu Dragnea, respectiv Călin Popescu Tăriceanu, pe tema suspendării preşedintelui Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri