Caută
Close this search box.

Berbeceanu, după adoptarea Codului penal: Copiii nostri vor învăţa că aţi dat foc ţării; gașca care apără un infractor dovedit

Cunoscutul poliţist Traian Berbeceanu, fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, acuză că deputații care au votat controversatele modificării la Codul penal „au protejat un infractor”. Chiar daca nu-l numește, Berbeceanu se referă la Liviu Dragnea, liderul PSD.

El denunță și faptul că parlamentarii au transformat „condamnarea penală, abuzul şi neglijenţa în serviciu în virtuţi de stat”.

#liber_la_abuz/ Voi, toți cei din spatele lui,/ Veți rămâne în istoria acestei țări ca fiind gașca care a apărat un infractor dovedit, care și-a dorit reinstaurarea dictaturii după 30 de ani de libertate!, scrie Traian Berbeceanu pe pagina sa de Facebook.

Veți fi păstrați în memoria colectivă a românilor ca fiind cei care au protejat un infractor laș condamnat încă o dată, ca fiind cei care au preferat să discrediteze și să distrugă un întreg sistem judiciar, în loc să-i permită să stabilească definitiv dacă infractorul, o dată dovedit, este vinovat sau nu pentru a doua oară!

Ne vom aminti mereu de voi, ca fiind cei care au hotărât ca țara să fie condusă de infractori, ca fiind cei care au transformat condamnarea penală, abuzul și neglijența în serviciu în virtuți de stat!

Copiiii nostri vor învăța că ați dat foc țării, doar pentru a vă salva pielea și a vă pune la adăpost averile! Ale voastre și ale infractorului dovedit!

Rușinea atitudinii voastre de acum vă va urmări pretutindeni! Pe voi și pe ai voștri!, conchide Traian Berbeceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri