Caută
Close this search box.

«Dragnea dă ordine politice la TV, îndemnând Fiscul să-l execute pe Iohannis; e începutul sfârşitului»

Dan Barna, preşedintele USR, susţine că pentru Liviu Dragnea, liderul PSD, care dă ordine politice la TV împotriva preşedintelui Iohannis, este „începutul sfîrşitului”.

În opinai lui Barna, Dragnea a trecut azi „linia roşie„, atunci când le-a cerut şefului ANAF şi ministrului de Finanţe să îl execute fiscal de preşedintele Klaus Iohannis pe chirii. Barna mai anunţă că „USR va lupta ca Liviu Dragnea să nu-şi împlinească planul fatal pentru viitorul nostru„.

Am convingerea că acesta este începutul sfârșitului pentru Liviu Dragnea. A trecut de o linie roșie și nu va fi iertat de români, scrie Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

Ordinele politice date la TV pentru ministrul Finanțelor și șeful ANAF să-I execute fiscal și de urgență pe Klaus Iohannis, noua amenințare cu suspendarea din funcție a președintelui României, trădează mai degrabă disperare.

Disperare am văzut și ieri, la votul pe Codul Penal, când Dragnea a fost obligat să fure un vot de la PMP, chiar în timpul plenului, ca să-și treacă legea care-i șterge condamnarea. La 3 voturi!

Liviu Dragnea își pierde sprijinul alor lui, semn că și unii pesediști mai au, dacă nu urechi ca să audă strigătul de revoltă al românilor cinstiți, măcar instinct de conservare.

Capătul cerut de Liviu Dragnea înseamnă distrugerea României și din ce în ce mai mulți români simt dezamăgire și revoltă față de această putere toxică și abuzivă care aruncă România înapoi în trecut. Dacă nu se vede în stradă, se vede în sondaje și din discuțiile cu oamenii.

USR va lupta ca Liviu Dragnea să nu-și împlinească planul fatal pentru viitorul nostru. Nu România va ajunge la capăt, ci Dragnea, la capătul carierei lui construite pe furt și abuz!. conchide Barna.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a întrebat, prin intermediul presei, pe Ionuţ Mişa, preşedintele ANAF, şi pe Eugen Teodorovici, ministerul Finanţelor, dacă ”au de gând să recupereze sutele de mii de euro de la domnul preşedinte Iohannis”.

„Îi întreb public”

”Eu îl întreb şi acum pe domnul Mişa, care este preşedintele ANAF, dacă această instituţie, precum şi uneori Ministerul de Finanţe au de gând să recupereze sutele de mii de euro de la domnul preşedinte Iohannis. Îi întreb acum, public, dacă au atât de mulţi bani la buget şi nu au nevoie de ei, poate dăm drumul la o amnistie fiscală, dacă sunt prea mulţi bani şi nu mai au loc în cuferele de la trezorerie sau de la domnul Mavrodin.

Îi întreb şi eu, nu vreau să îi întreb la telefon, îi întreb public, pentru că este o întrebare pusă de multe ori, pusă în studiourile de televiziune, la care văd că nu răspunde nimeni. E făcută şi plângerea penală împotriva domnului Iohannis şi nu numai, bineînţeles o minge de ping pong între DNA, Parchetul de la Sibiu şi apoi la DNA, pentru că le e frică. Acolo discutăm de nişte case obţinute prin fals şi sute de mii de euro pe care nu le dau înapoi la statul român. Punct. Ca să vorbim de chestiuni penale, unde nu mai sunt interpretări, sunt fapte dovedite de documente”, a declarat Liviu Dragnea.


 

 

Un răspuns

  1. Senatorul Badulescu trece la ALDE(…)___–___Se strang randurile… Pentru luni, sa fie siguri ca hipopotamul de Sibiu va fi aruncat la lada de gunoi a istoriei…///
    Dragnea cere ANAF sa recupereze sute de mii de euro de la Iohannis. Teodorovici anunta ca Fiscul a demarat actiunea.(…)///2- Consiliul Europei cere Romaniei sa nu modifice Codurile Penale fara avizul Comisiei de la Venetia.(..)____––-____ primul titlu ne spune ca dranea este macar un tip de actiune si chiar va merge „pana la capat”, iar al doilea titlu vine sa puna presiune pe pesede si dragnea, ca luni sa-l termine pe mitocanul sas, care -trebuie recunoscut- ar fi principalul pion-impotriva- al masurilor luate de pesede, cu care EU nu prea este de accord…Insa , pana la urma au doar 2 optiuni, sa accepte regulile lui dragnea,sau sa scoata Ro. din UE, AMANDOUA optiunile, PERFECT avantajoase pentru dragnea si pesede..
    .

    Fiul fostului sef al Seviciului Arme din Politia Capitalei, prins in trafic cu 14.000 de cartuse Joi, 05 Iulie 2018, ora 18:41 Potrivit Politiei Capitalei, in urma unui control de rutina,(…)____––_____Numai de rutina nu a fost, cineva a tradat sau serviciile sunt pe faza…Depinde de ce parte este acest colonel de rezerva, oricum , munitia era mutata la punctele cheie, cea ce inseamna, ca pentru luni, se asteapta chestii serioase…

    Ziua in care mandatul Presedintelui Romaniei inceteaza de Ioana Ene Dogioiu, Senior editor Vineri, 06 Iulie 2018, ora 00:00 Liviu Dragnea, care pare sa … santaj in stil mafiot…. Totul sub pretextul ca presedintele nu ar respecta decizia CCR privind revocarea dnei Kovesi. Dar, daca ar accepta aceasta decizie, insusi presedintele Romaniei ar incalca grav cel putin art. 148 din Constitutia Romaniei potrivit caruia: ” (2) Ca urmare a aderarii, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum si celelalte reglementari comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate fata de dispozitiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare. Cei care il santajeaza pe presedinte sa incalce Constitutia sub motivul obligativitatii deciziilor CCR omit cel putin 4 decizii ale CCR care au fost incalcate chiar de actuala putere sau de CCR insasi. 1. In noiembrie 2009, poporul roman participa masiv la referendnum si decidea cu zdrobitoare majoritate ca in Romania Parlamentul sa fie unicameral si sa aiba 300 de alesi. Referendumul a fost ignorat de clasa politica. …referendumului national din 22 noiembrie 2009, initiat de Presedintele Romaniei si confirmat de Curtea Constitutionala (…) Vointa populara exprimata la acest scrutin a ramas fara consecinte juridice.” Ei bine, si in ziua de astazi acel referendum, dar si Decizia 80/2014 a CCR au ramas fara efecte juridice, ceea ce nu intereseaza pe nimeni…” ___–-____ f. adevarat, dar pe cine trebuia sa intereseze in cel mai inalt grad, daca nu pe seful statului? Atat prin prisma juramantului si functiei dar si prin salarizarea si avantajele functiei, pentru a FI INTERESAT de vointa cetatenilor( si a avut 4 ani la dispozitie!)…iohanis trebuie suspendat, demis si incarcerat, si-a incalcat extrem de grosolan prerogativele functiei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri