Caută
Close this search box.

Ronaldo pleacă de la Real Madrid la o altă mare campioană

În urma conflictului său cu președintele Florentino Perez, celebrul atacantul portughez Cristiano Ronaldo va pleca de la Real Madrid, în pofida uriașei clauze de reziliere (1 miliard de euro, însă negociabili) care îl leagă de clubul din capitala Spaniei. Ronaldo îşi caută acum casă, unde credeți?, nicăieri altundeva decât la Torino, conform presei spaniole, care vede în asta decizia lui Cristiano de a pleca la Juventus, campioana Italiei.

Mai concret, clubul torinez este dispus să plătească suma de 120 de milioane celor de la Real Madrid pentru transferul lui Cristiano Ronaldo.

De asemenea, italienii îi oferă jucătorului de 33 de ani un salariu anual de 30 de milioane de euro, cu un contract până în 2022, față de numai 25 de milioane cât i-a propus Real portughezului pentru prelungire, iar asta doar până în 2021. Pentru a avea acești bani, Juventus vrea să îl vândă pe atacantul argentinian Gonzalo Higuain.

Cristiano Ronaldo joacă de 9 ani la Real Madrid, după ce a mai evoluat sub culorile celor de la Sporting Lisabona şi Manchester United. El a câștigat de trei ori în ultimii 3 ani Liga Campionilor cu Real Madrid. (foto dailystar.co.uk)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri