Caută
Close this search box.

WIMBLEDON 2018. Mihaela Buzărnescu conduce, dar pierde dramatic cu Karolina Pliskova, nr.8 mondial

Rezultat trist și oarecum nedrept. MIhaela Buzărnescu (locul 28 WTA) a fost foarte aproape de ao înviingel pe una din puținele mari favorite rămase în cursă la Wimbledon, Karolina Pliskova, fost lider mondial anul trecut, actualmente locul 8 mondial !

A fost, așadar:

Mihaela Buzărnescu – Karolina Pliskova 6-3, 6-7, 1-6.

Mihaela, care la începutul anului trecut era în zona locului 500 mondial, având una din cele mai vertiginoase ascensiuni din lumea tenisului, a controlat în permanență disputa înseturile unu și doi, fiind foarte aproape (două mingi)de califcarea în optimile de finală ale turneului de Grand Slam.

Concret, Mihaela a condus cu 6-3 și 5-4, ajungând la 30-30, adică la două mingi de câștigarea meciului și calificarea în ”optimi”. Apoi românca a condus cu 6-5 și 15-0, dar s-a ajuns la 6-6, adică la tie-break, într-o tensiune de nedescris, după care Pliskova întoarce un set care era ca și pierdut și în care Mihaela condusese mai tot timpul.

Păcat, fata noastră a fost mai bună două treimi din meci și merita să meargă în optimi. NU A CREZUT SUFICIENT ÎN EA. Dar mai are multe de spus…

Partida a venit imediat după o altă dispută de zile mari, în care Kiki Bertens a învins-o pe finalista de anul trecut, Venus Williams, în trei seturi 6-2, 6-7, 8-6. (foto Sport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri