Caută
Close this search box.

Adrian Ţuţuianu la conducerea Senatului, Călin Popescu Tăriceanu pleacă în concediu

adrian ţuţuianu

Încă de vineri seară Tăriceanu a plecat în concediu timp de o săptămână, lăsând în aer negocierile privind suspendarea lui Iohannis.

ţuţuianu

Faptul l-ar fi enervat la culme pe Dragnea, ale cărui calcule erau ca luni să aibă o întâlnire decisivă cu șeful Senatului, apoi președintele Camerei Deputaților să anunțe că PSD îl va suspenda pe politicianul de la Cotroceni, cu sau fără acordul liderului ALDE.

În joc este temerea lui Tăriceanu ca nu cumva să repete scenariul lui Crin Antonescu din 2012, când suspendarea lui Traian Băsescu a dus la întărirea PSD-ului – pe atunci condus de către Victor Ponta -, la ruperea USL și la înlăturarea liderului PNL din acel moment din cursa prezidențială a anului 2014.

Mai mult: chiar dacă Dragnea i-ar accepta candidatura lui Tăriceanu, șeful din Kiseleff se va lovi de opoziția baronilor locali ai PSD-ului, care nu concep să iasă la rampă în 2019 cu un candidat din exteriorul partidului.

Un răspuns

  1. taratzeanu este tarfa batrana, uns cu absolut toate alifiile maronii, asa ca dragnea trebuie sa aiba un plan B, nu poate conta pe acest jeg, desi, daca el crede ca-i iasa lui pasenta, atunci-abia atunci-il va ajuta „cu draga inima” pe dragnea…Mai este o zi si vom afla pentru cine bat clopotele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri