Caută
Close this search box.

”Bătălie” pe Tamisa, România-Australia

La prestigioasa competiție ”Henley Royal Regatta”, din localitatea engleză Henley-on-Thames, echipajul masculin român de dublu vâsle (2x), Ionuț Prundeanu și Marian-Florian Enache, s-a calificat în semifinală, unde s-a confruntat sâmbătă cu echipa irlandeză a fraților Paul și Gary O’Donovan, vicecampioni olimpici și campioni europeni în 2016. Băieții noștri nu s-au calificat în finală, dar trebuie să îi felicităm pentru evoluția de până aici.

De menționat că Regata Henley este una aparte, în care bărcile pleacă în cursă doar câte două, iar prima sosită se califică și merge mai departe, fără a se face clasament. 


Să le urăm mult succes băieților noștri din barca de opt plus unu (8+), medaliați cu bronz la Cupa Mondială de la Belgrad, care duminică (15:30 ora Londrei, 17:30 ora României) vor trage cu trofeul pe masă în cea mai spectaculoasă probă, alături de Australia, care a eliminat Marea Britanie. E vorba de Vlad-Dragoș Aicoboae, Adrian Damii, Alexandru Matinca, Constantin Radu, Constantin Adam, Sergiu-Vasile Bejan, Cristi-Ilie Pîrghie, Alexandru-Cosmin Macovei și cârmaciul Adrian Munteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri