Caută
Close this search box.

Protest la NEVERSEA: Rapperul Grasu XXL a rămas fără curent în timpul concertului, iar mii de oameni au scandat „PSD, ciuma roşie” VIDEO

Scena pe care a cântat rapperul Grasu XXL la Festivalul Neversea a rămas fără electricitate timp de aproximativ jumătate de oră în seara zilei de duminică, 8 iulie, în intervalul 22.00-22.30.

Artistul a scandat, cu puţin timp înainte de întreruperea curentului electric, un slogan antiguvernamental. Grasu XXL a improvizat, pe parcursul melodiei „Curaj”, cu formula „M..e, Guvernul României!”. Spectatorii prezenţi la concert au rămas să aştepte reconectarea scenei la electricitate, iar în intervalul de aproximativ jumătate de oră au scandat la rândul lor sloganuri precum „PSD/ Ciuma roşie!”, scrie Adevarul.ro.

La finalul recitalului, Grasu XXL a spus celor prezenţi: „Mă uit aşa la voi şi eu văd speranţă. Cred că noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. (…) Nu mă interesează politica, nu m-a interesat niciodată, dar ce ştiu este că energia asta o să salveze România. Trebuie să ştiţi că în lumea asta plină de ură, de igoranţă, până la urmă, doar dragostea învinge”, a spus Grasu XXL.

Directorul de marketing al festivalului, Edy Chereji, a declarat că a fost o problemă legată de un generator care s-au defectat, organizatorii convenind cu artistul să-l schimbe şi că acesta a fost motivul pauzei. Chereji, citat de News.ro, a precizat că organizatorii festivalului Neversea nu fac politică.

Festivalul Neversea are loc între 5-8 iulie pe plaja Modern din Constanţa şi se află la a doua ediţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri