Caută
Close this search box.

Commons deschide al doilea hub de coworking în București

Piața spațiilor de coworking a devenit un sector dinamic, în creștere, din ce în ce mai atractiv în România. Acest lucru se întâmplă pentru că antreprenorii români aflați la început, freelancerii și companiile multinaționale au nevoie de variante alternative pentru a-și desfășura munca. Conștienți de acest fenomen, fondatorii Commons au deschis o nouă locație de coworking și evenimente în zona Romană din București. Investiția inițială este de 150.000 de euro, după ce anul trecut au inaugurat prima locație în zona Unirii, în care au investit o sumă similară. Spațiile de coworking sunt un trend care capătă amploare în România, iar antreprenorii optează pentru astfel de birouri nu doar pentru facilitățile și serviciile premium, ci și pentru accesul la o comunitate de oameni de business, din domenii diverse, care să îi ajute să își dezvolte afacerea.

Membrii comunității Commons din Piața Unirii își desfășoară activitatea în domenii precum avocatură, IT, consultanță, comunicare, marketing etc. sau sunt angajați în multinaționale, care oferă astfel de facilități. Ne așteptăm la o structură asemănătoare și la noua locație unde vom avea si birouri inchise si spații dedicate, pe lângă facilitatea de hot-desking și lounge. Am ales o zonă centrală deoarece este foarte important ca toți aceștia să ajungă repede la și de la birou și să aibă acces rapid la zonele de întâlnire cu clienții. Suntem de asemenea foarte atenți la atmosfera plăcută de la birou pentru că aici petrec cea mai mare parte a zilei și știm cu toții cât de important este acest aspect”, a declarat David Canta, co-fondator Commons.

Noul spațiu de pe strada Nicolae Iorga nr. 5 se întinde pe o suprafață de 650 metri pătrați, are un design de interior trendy și toate facilitățile unui birou modern: săli de ședință și de conferințe, cameră de training, vestiare, spații de tip lounge, terasă, bucătărie, internet de mare viteză, printing. În plus, este adaptat nu doar nevoilor profesionale, ci și unei nevoi de confort, relaxare și stare generală de bine.

Commons este o rețea dinamică de spații de coworking. Designul informal și primitor oferă mediul perfect pentru creativitate și excelență profesională într-o comunitate de oameni din domenii diverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri