Caută
Close this search box.

FCSB, învinsă de băieții lui Răzvan Lucescu.

Vicecampioana României, FCSB, a jucat cel de-al treilea meci amical din Olanda în compania grecilor de la PAOK Salonic, echipa antrenata de fostul selecționer Razvan Lucescu. Partida a avut loc în doua reprize a câte 60 de minute. Până luni, echipa lui Nicolae Dică a obtinut doua remize in Olanda, 1-1 cu Brugge si Ajax Amsterdam, fără a reuși vreo victorie.

Nici de data aceasta nu a venit victoria, dimpotrivă, a fost înregistrată prima înfrângere, ăn fața grecilor din Salonic, care au înscris de două ori în primele 10 minute, în poarta tânărului Andrei Vlad. Vierinha (min.5) din lovitură liberă, El Kadourri (min.10) cu capul, tot din fază fixă, apărarea steliștilor fiind ca și inexistentă.

Mai departe, echipa română a echilibrat mult partida și a redus din handicap, prin arădeanul Dennis Man, în min.47, care a speculat mai multe erori ale gerecilor, dar nu a mai izbutit să egaleze.

Pana acum, echipa lui Dica a obtinut doua remize in Olanda, 1-1 cu Brugge si Ajax Amsterdam, iar  PAOK a remizat cu Anderlecht si a fost invinsa cu 2-1 de Nordsjaelland. Echipa lui Razvan Lucescu a pierdut titlul de campioană a Greciei l masa verde a Comisiilor, ]n urma a dou[ scandaluri imense, după partide întrerupte, cu pătrunderi de spectatori în teren. (foto ziare.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri