Caută
Close this search box.

Pleșoianu jubilează și își arogă revocarea lui Kovesi, iar propaganda rusă consemnează prompt momentul

liviu pleşoianu

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, și Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, jublilează după revocarea Laurei Codruța Kovesi de la conducerea DNA, iar Sputnik, agenție de presă guvernamentală rusă, consemnează prompt momentul.

Sinistra ființă PLEACĂ! Am imensa satisfacție de a fi contribuit la asta! Am imensa satisfacție de a-i fi adresat întrebările Comisiei de Anchetă „Sufrageria” chiar la Bruxelles, în Parlamentul European. Am imensa satisfacție de a fi protestat pe persoană fizică în fața sediului central DNA, fapt care a determinat-o să mă ocolească și să intre pe la „deținuți”. Am imensa satisfacție că Deciziile CCR în ce o privește au venit ca urmare a activității Comisiei de Anchetă!, scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Imediat, după postarea lui Pleșoianu de ieri, Sputnik a publicat un articol laudativ la adresa deputatului PSD – Liviu Pleșoianu: „Am imensa satisfacție că azi, în sfârșit!…”/ Reacția celui mai tenace adversar din Parlament al Laurei Codruța Kovesi – „Deciziile CCR au venit ca urmare a activității Comisiei de Anchetă!

Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, alt adversar declarat al „statului paralel”, care are însă mari problme cu justiția, anchetat de DIICOT în celebrul dosar Black Cube, scrie și el pe pagina de Facebook despre revocarea lui Kovesi.

DragomirBalaurul este doar ranit/Cea mai odioasa, mizerabila si mincinoasa figura politica de dupa ‘89 paraseste DNA pe usa din dos….

Rapid, Spunik îl citează, titrând: Dragomir avertizează: „Balaurul este doar rănit!”/ Fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii analizează urmările pe care le lasă revocarea şefei DNA Laura Codruţa Kovesi.

Liviu Pleșianu, cel care ne îndemna, tot pe Facebok, să privim spre Răsărit, afirmând: Avem șansa Răsăritului viu, în fața tuturor celor care se abandonează lascivității istorice a Amurgului. Iar tot ce trebuie să facem este să ne dezlipim genele și să ne întâlnim privirile. …Fie să FIM!, ca și Daniel Dragomir, sunt invocați foarte des și laudativ de agenția Sputnik, instrument de propagandă al Kremlinului.

Un răspuns

  1. Tăriceanu și Dragnea refuză să aplice decizia CCR: demiterea unui membru al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, și anume doamna Theodora Bertzi de la ALDE. Acești hipocriți trebuie să se supună în mod similar directivei legale a CCR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri