Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu, gând rău pentru Kovesi: Nu va candida la niciun fel de preşedinţie, că nu apucă

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, nu agrează ipoteza legată de candidatura Laurei Codruţa Kovesi la alegerile prezidenţiale.

El spune că ea nu va apuca să facă acest pas, pentru că vor ieşi la iveală „lucruri îngrozitoare” despre fosta şefă a DNA.

Kovesi nu va candida la niciun fel de preşedinţie, că nu apucă. În curând începe lumea să vorbească şi va afla lucruri absolut îngrozitoare. Şi USR, care şi-a făcut scrisorele de dragoste cu veniţi la noi ca să intrăm şi noi în Parlament va avea de suferit. Se prăbuşesc. Lui Iohannis trebuie să îi fie frică de Cioloş, iar anul viitor vom găsi soluţia ca să câştigăm inclusiv preşedinţia. O să vedeţi”, a afirmat Codrin Ştefănescu, la România TV.

Dan Barna, liderul USR, a anunţat ieri că a invitat-o pe Laura Codruţa Kovesi, fosta şefă a DNA, să se alăture formaţiunii politice pe care o conduce, iar după un schimb de mesaje cu aceasta, ea a spus, conform lui Dan Barna, că apreciază suportul pe care i-l oferă USR şi se mai gândeşte la propunere.

Barna a mai afirmat că fosta şefă DNA ar putea fi un candidat la alegerile prezidenţiale.

2 răspunsuri

  1. ASA-I CAND HOȚII AJUNG LA PUTERE. DAU „SFATURI”, AMENINȚĂ, FAC PRONOSTICURI CUM SĂ-I CIURUIASCĂ PE TOȚI. ÎNVĂȚAȚI BĂI DEMOCRAȚILOR. CĂCAȚII TREBUIESC IMEDIAT RAȘI, CĂ DACĂ NU, ÎNCEP SĂ PUTĂ (ZUMZĂIE), DUPĂ CARE LE VINE CHEFUL SĂ F__Ă ȘI ATUNCI SE BAGĂ IN POLITICĂ, PRECUM ĂSTA, CARE A „FĂCUT” PE MULȚI PRIN CAMĂTĂ ȘI ALTE FORME DE ÎNȘELĂCIUNE, NICOLAE (O ALTĂ HIENĂ, NĂSCUTĂ DIN C__T CARE ACUM I-AR MÂNCA PE TOȚI) ȘI NELIPSITUL NICOLICEA, „DE MEHEDINȚI”, CARE AR VINDE-O ȘI PE MĂ-SA CA SĂ-I IASĂ PASENȚA.

    BĂGAȚI LA CAP, BĂI, BĂGAȚI LA CAP!!!
    TOȚI C___I ĂȘTIA S-AU BĂGAT SUB PULPANE STRĂINE, AU PUS PE CHITUCI SERVICIILE INTERNE, CA SĂ POATĂ SĂ-ȘI ASIGURE SPRIJIN (FINANCIAR, INFORMATIV ȘI NU NUMAI) DIN AFARĂ PENTRU APLICAREA MÂRLĂNIEI LOR NEMĂSURATE.

    S-AU ÎNTORS FANARIOȚI DIN ROMÂNIA DEMOCRAȚICĂ (CEA CARE PENTRU EI E „PARALELĂ”), IAR VOI AR TREBUI SĂ-L RENAȘTEȚI/RECREAȚI PE TUDOR VLADIMIRESCU CARE I-A RĂSTURNAT CARE SĂ-I RĂSTOARNE!
    VARIANTA SOFT E NEAPLICABILĂ IN ȚARA ÎN CARE IMNUL CORECT AR FI „MUIAȚI-S POSMAGII?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri