Caută
Close this search box.

Furibund la adresa lui Kovesi, Dan Voiculescu cere imperios procurorilor să o ancheteze ore întregi

dan voiculescu

Dan Voiculescu, cel care controlează trustul Intact, adică „Antenele”, unul dintre cei mai mari adversari ai Laurei Codruța Kovesi, fosta şefă a DNA, susține că în perioada următoarea ea trebuie să răspundă pentru presiunile pe care l-ar fi făcut asupra judecătorilor.

Fireşte că Voiculescu se referă, chiar dacă nu ne spune explicit, la condamnarea sa de 10 ani în dosarul ICA, din care a făcut însă numai trei de puşcărie.

Aşa că el le cere imperios procurorilor DNA să o ancheteze de urgență pe fosta lor șefă.

După revocarea şefei DNA, Dan Voiculescu a scris pe blogul său că, în perioada care urmează, şi alţii vor avea probleme, revine cu un nou mesaj intitulat „În atenţia doamnei Kovesi„.

Va trebui în perioada imediat următoare să răspundeți pentru presiunile făcute pe judecători, direct sau indirect.

Procurorii DNA vor avea datoria să vă ancheteze așa cum l-au anchetat și pe Emilian Eva, până la 6 dimineața, a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

Postarea acestuia vine după revocarea Laurei Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA şi după o altă postare în care anunţa pedepse „cu adevărat meritate” pentru cel puţin alte patru nume.

Voiculescu îl ameninţa, tot pe blogul său,  şi pe Traian Băsescu.

Urmează și criminalul șef, Băsescu

Lista criminalilor care au furat ani din viața unor oameni s-a mai redus cu unul.

Mai sunt cel puțin patru care urmează.

Aceasta este o primă etapă, urmează pedepsele cu adevărat meritate, scria Dan Voiculescu pe blogul său.

Un răspuns

  1. Ce să facă și Voiculescu! Condamnat cu executare vine acum să dea lecții de bună purtare și să ne mintă în față că a fost …oropsit de șefa DNA. Păi dacă se constată negru pe alb că ai produs niște pagube atât de importante ce să facă și DNA-ul? In rest un singur lucru ar fi de făcut: d-nul Voiculescu să demonstreze, tot negru pe alb, că e nevinovat. Să se ducă pe unde vrea, să dea în judecată și să primească o hotărâre judecătoarească în care scrie, negru pe alb, că DNA-ul a greșit. Altfel lucrurile sunt exact așa cum au rămas: d-nul Voiculescu a fost condamnat cu executare și este acum un fost condamnat. Urletele nu-și au rostul. Mai ales că, dacă ar fi un cetățean de rând, justiția tot acolo l-ar trimite, adică să dea DNA-ul în judecată și să demonstreze că nu e vinovat. De ce să funcționeze asta doar pentru cetățenii de rând? Doar pentru că acest condamnat are la dispoziție antenele prin care poate să urle? Justiția se face în sala de judecată nu prin televiziuni și ziare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri