Caută
Close this search box.

Dragnea lansează un nou scenariu: Iohannis a semnat revocare lui Kovesi de frica suspendării

Războiul pe care Liviu Dragnea, liderul PSD, i l-a declarat preşedintelui Klaus Iohannis e departe de a se încheia, iar deznodământul este foarte greu de anticipat.

Mai nou, Dragnea vrea să-l umilească pe Iohannis, susţinând că preşedintele nu avea de gând să semneze revocarea şefei DNA, dar s-a temut de suspendare.

Pentru că, spune Dragnea, îţi doreşte al doilea mandat pentru a-şi păstra imunitatea.

„Eu cred că (suspendare preşedintelui- n.n.) a fost motivul principal pentru care a semnat decretul de revocare – cât a stat, 32 de zile, din câte înţelesesem nu avea de gând să semneze decretul. Nu avea rezerve în a dispreţui Constituţia, ci doar teama suspendării pentru că nu are decât un obiectiv, al doilea mandat, pentru a căpăta protecţie, imunitate, să nu răspundă pentru nişte fapte de care trebuie să răspună.

Nu s-a vorbit foarte mult, presa cu epoleţi nu dezbate acest subiect- dosarul în care se reclamă că a obţinut o casă prin fals dovedit în instanţă şi câteva sute de mii de euro pe care trebuie să le dea înapoi statului român să aibă imunitate şi din înălţimea Dealului Cotroceniului să dea lecţii de morală”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena3.

https://magnanews.ro/2018/07/12/dragnea-arata-limpede-vrea-suspende-iohannis-el-a-fost-condamnat-doua-ori/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri