Caută
Close this search box.

Iohannis neagă orice implicare în condamnarea lui Dragnea: Omul şi-a luat o pălărie prea mare; nu face faţă

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că nu are niciun amestec în condamnarea lui Liviu Dragnea, liderul PSD, căruia, spune Iohannis, i s-au terminat argumentele politice şi acum începe cu atacuri la persoană.

Iohannis spune că Dragnea şi-a luat „o pălărie prea mare” şi nu face faţă; i s-au terminat argumentele politice şi acum începe cu atacuri la persoană, la familie.

Aseară liderul PSD l-a acuzat pe preşedinte că ar fi „aranjat” condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive.

Preşedintele consideră că liderul PSD are o „abordare inadecvată„, ceea ce este îngrijorător pentru că este preşedintele celui mai mare partid, este preşedintele Parlamentului şi „conduce prin interpuşi Guvernul„.

„Nu sunt implicat (în condamnarea lui Liviu Dragnea –n.n) şi apucături dictatoriale nu am avut niciodată şi nici nu îmi propun să am. Nu l-am ascultat, nici nu cred că v-aţi aşteptat, dar am citit anumite ştiri. E îngrijorător. Este, între timp, mai mult decât evident că omul şi-a luat o pălărie prea mare, nu face faţă. Cu această pălărie prea mare, lui Dragnea i s-au terminat argumentele politice şi începe cu atacuri la persoană, la familie, o abordare inadecvată, şi dacă ar fi un simplu politician aş lăsa-o aşa, la inadecvată, dar este foarte îngrijorătoare, fiindcă acest om conduce cel mai mare partid, este preşedintele Parlamentului şi conduce prin interpuşi Guvernul„, a spus Klaus Iohannis, conform News.ro, într-o conferinţă de presă susţinut la Summit-ul NATO de la Bruxelles.

Liviu Dragnea susţinea, la Antena3, că Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL i-a spus preşedintelui Klaus Iohannis că, dacă „aranjează” condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive, ea va da jos Guvernul Dăncilă a doua zi.

Dragnea afirma că e clar că „miza principală a lui Iohannis este ca el să nu mai existe„.

Dragnea a povesti, la Antena3, că un ofiţer activ al serviciilor secrete i-a spus că a participat la o întâlnire cu şefii unor instituţii, iar aceştia vorbeau că au „rezolvat un judecător” din dosarul său şi vor lucra în continuare pentru a-i face să-l condamne, opinia sa fiind că preşedintele Klaus Iohannis a contribuit la condamnarea lui.

Turcan afirmă însă că declarțiile lui Dragnea reprezintă „halucinaţii” şi „conspiraţii inventate pentru consumul propriului partid”.

 

Un răspuns

  1. baiat destept, pentru Madagascar , CR sau Brazilia sombrero este palaria ideala, ce te faci tu-iohanis- cu clopul cazut pe ochi, de nici pe tine nu te mai vezi?! Nu mai vorbim ca niciodata nu ti-ai vazut lungul nasului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri