Caută
Close this search box.

Ipostaza jenantă în care a fost surprinsă Meghan Markle. O nouă gafă a ducesei de Sussex a stârnit controverse pe internet

Au trecut aproape două luni de zile de când Meghan Maekle s-a căstorit cu prințul Harry, însă aceasta mai are multe de învățat în calitate de ducesă de Sussex. De curând, însă, ea a făcut o nouă greșeală ce a atras atenția internauților.

Prezentă la ceremonia RAF, ce s-a desfășurat la Westminster Abbey, Meghan Markle a strălucit într-o rochie midi, de culoare albastru închis, însă a făcut o greșeală colosală.

Conform unei fotografii surprinse la evenimentul respectiv, Meghan Markle și-a încrucișat picioarele, poziție care nu le este recomandată femeilor din familia regală, conform rigorilor.

Nu este pentru prima dată când Megan Markle gafează la capitolul protocol La sfârșitul lunii iunie, ducesa de Sussex a participat la o recepție găzduită de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham. Nefamiliarizată însă cu rigoarea și multele reguli ale Casei Regale, soția prințului Harry s-a așezat picior peste picior – una dintre cele mai grave erori, o postură care încalcă regulile casei regale și care este considerată o lipsă de respect la adresa Reginei.

„Femeile din familia regală britanică ar trebui să stea cu genunchii apropiaţi pentru a evita situaţiile stânjenitoare sau îşi pot încrucişa glezenele dacă este neapărat necesar. Poziţia ducesei este sofisticată, protejează de vulnerabilităţi şi arată extraordinar în fotografii“, spunea atunci Myka Meier, expertă în etichetă regală, pentru revista americană „People“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri