Caută
Close this search box.

Iohannis: Sub conducerea acestui Dragnea se legiferează prost; «obsesia» liderului PSD

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că Liviu Dragnea, liderul PSD, a făcut o „obsesie” legată de suspendarea sa. Totodată, spune Iohannis, el atacă legile la CCR pentru că ”sub conducerea acestui Dragnea se legiferează prost“.

Întrebat ce părere are despre faptul că Liviu Dragnea vrea în continuare suspendarea sa, Iohannis a spus: “Aş răspunde cu un singur cuvânt aici: obsesie“.

Preşedintele a afirmat că nu tergiversează adoptarea unor proiecte importante de lege, ci îşi exercită drepturile constituţionale, iar atacarea legilor la CCR o face pentru că “sub conducerea acestui Dragnea se legiferează prost“.

Nu tergiversez, îmi exercit prerogativele constituţionale şi trebuie să fac acest lucru fiindcă sub conducerea acestui Dragnea se legiferează prost. Aşa simplu e, iar în continuare o să fac ce am făcut şi până acum. Exact ce e scris în Constituţie. Nu sunt un preşedinte extraconstituţional, dimpotrivă, sunt preşedintele care respectă Constituţia, dar asta înseamnă că voi folosi şi instrumentele constituţionale“, a explicat Iohannis, citat de News.ro.

Liviu Dragnea a anunţat miercuri seară la Antena3 că subiectul privind suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis este „ferm deschis“, pentru că amânarea semnării decretului de revocare a şefei DNA, Laura Coduţa Kovesi, nu a fost singurul motiv de suspendare. Dragnea mai susţine că „sută la sutădemersul va merge mai departe, iar la ora asta nu ştie ce ar trebui să se întâmple ca asta să se oprească în toamnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri