Caută
Close this search box.

Ludovic Orban, atac dur la liderul USR: ”Între el și Firea nu este nicio diferență”

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat,joi, că i se pare nepotrivită invitaţia adresată Laurei Codruţa Kovesi de a intra în USR, făcută de liderul Uniunii, Dan Barna, şi că acesta a vrut „să se lipească de imaginea fostei şefe DNA”, decizia fiind una deplasată. În același context, Orban a comparat acțiunea lui Dan Barna cu cea a Gabrielei Firea.

„Mi s-a părut chiar deplasată decizia preşedintelui USR de a o invita pe doamna Kovesi să fie candidat. Aproape că nu e nicio diferenţă între foamea de imaginea a lui Firea, care a încercat să fure din gloria lui Simona Halep şi tentativa lui Barna de a încerca să se lipească de imaginea doamnei Kovesi. Sunt nişte lucruri pe care nu le faci dacă ai o minimă experienţă politică. Nu poţi să câştigi imaginea de pe urma popularităţii cuiva care a dobândit popularitatea în altă zonă decât politică. Mi s-a părut complet neinspirat să câştigi imaginea de pe urma unei persoane care se află într-o situaţie dificilă, care a pierdut o poziţie. Îi faci rău printr-o asemenea declaraţie, dai pretext la toată propaganda care urmă Kovesi a făcut o justiţie selectivă. Doamna Kovesi nu era într-o situaţie în care să îi faci o asemenea ofertă”, a afirmat Ludovic Orban într-o emisiune, la un post de televiziune.

Președintele USR Dan Barna a declarat marți că a avut un „schimb de mesaje” cu fosta șefa a DNA, Laura Codruța Kovesi, pe care a invitat-o în partid.

Aceasta i-a răspuns că vor putea sta de vorbă când se va întoarce din concediu. Barna a precizat că, dacă partidul decide să o susțină, în cazul în care aceasta decide să renunțe la cariera de procuror și să se înscrie în USR, poate fi un candidat la prezidențiale.

Un răspuns

  1. Ce le plătesc cetățenilor acești oameni, astfel de salarii mari? Nu au nimic mai bine să-și limiteze timpul, sau este acest „ghinion” constant între „partidele de opoziție”, atât de necesar? Sfat, domnule, Folosește-ți capul și gândește-te mai mult la înlăturarea prezentului Govt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri