Caută
Close this search box.

Simona Halep şi-a cumpărat un penthouse într-o staţiune de fiţe

Simona Halep (26 de ani) se bucură din plin de statutul de vedetă! Cu peste 26 de milioane de dolari în cont, cea mai valoroasă jucătoare a sportului alb duce o viaţă de lux. Ultima aroganţă făcută de liderul WTA stă mărturie.

În ultimii doi ani, familia Halep a început construcţia unui bloc de locuinţe amplasat în nordul staţiunii Mamaia. Lucrările au fost finalizate, iar apartamentele urmează să fie scoase la vânzare.

La ultimul etaj al clădirii se află un penthouse pe care Simona a decis să-l păstreze pentru ea. „Chiar dacă locuieşte într-o vilă foarte frumoasă în Constanţa, ea şi-a dorit, se pare, şi acest apartament de vacanţă, în Mamaia”, a declarat, pentru TelekomSport, o sursă apropiată jucătoarei de tenis.

Inspirată de Nadia Comăneci

Simona Halep nu este singura sportivă de top care a luat o astfel de decizie. În urmă cu câţiva ani, Nadia Comăneci, cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor, a ridicat în Bucureştiului un bloc cu câteva etaje, apartamentele din acest imobil fiind ulterior vândute. „Zeiţa de la Montreal” a decis, la acea vreme, ca ultimul etaj al clădirii să fie rezervat pentru ea şi pentru fratele ei, Adrian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri