Caută
Close this search box.

CM 2018. Ploaie de șefi de state și vedete mondiale la marea finală de pe Lujniki

Finala Campionatului Mondial de fotbal 2018, dintre Franța și Croația, va aduna o adevărată mulțime de  şefi de stat, mari vedete din showbiz şi din lumea sportului.

Astfel, în tribuna oficială a Stadionului Olimpic Lujniki, din Moscova, se vor afla, ca de obicei, preşedintele statului-gazdă, Vladimir Putin (65 de ani), premierul rus Dmitri Medvedev (52 de ani), dar și liderii țărilor reprezentate de echipele naționale ajunse în finală, mai precis șeful statului francez, Emmanuel Macron (40 de ani), precum și preşedintele Croației, prezentabila doamnă Kolinda Grabar-Kitarovici (50 de ani).

Dar conform unui comunicat oficial al Kremlin-ului, vom putea vedea încă mulți șefi de state și guverne în tribunele celebrului Lujniki. “La finală sunt aşteptaţi preşedintele Abhaziei, preşedintele Armeniei, preşedintele Belarusului, preşedinta Croaţiei, preşedintele Franţei, preşedintele Gabonului, premierul Ungariei, premierul Kîrgîstanului, preşedintele Republicii Moldova, preşedintele Palestinei, emirul Qatarului, premierul republicii Sao Tome şi Principe, preşedintele Sudanului, preşedintele Osetiei de Sud”, se arată în amintitul comunicat.
Cu ocazia finalei, pe același stadion Lujniki (cu o vârstă de 62 de ani, dar renovat pentru Mondial), stadion care a găzduit ceremoniile Jocurilor Olimpice din 1980, dar și finala Champions League 2008, îi vom mai vedea pe celebrii Will Smith (actor de la Hollywood), pe Mick Jagger (liderul trupei Rolling Stones), pe marele campion al atletismului mondial Usain Bolt (Jamaica), pe fotbalistul brazilian Ronaldinho, campion mondial în 2002 și pe mulți alții.
Finala Cupei Mondiale, Franţa – Croaţia, este programată pentru duminică, de la ora 18.00, ora României, 19 ora Moscovei (16 GMT). (foto RT.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri