Caută
Close this search box.

Edi Iordănescu câștigă la Craiova primul său trofeu

Chiar dacă nu mai avea neapărat nevoie de încă un trofeu, noua campioană a României, CFR Cluj (antrenată acum de Edi Iordănescu, după ce a fost condusă la titlu de Dan Petrescu), a câştigat pentru a treia oară Supercupa României, după o victorie nu foarte detașată, dar lipsită de dubii, 1-0 (0-0), cu deţinătoarea Cupei, CS Universitatea Craiova (antrenor Devis Mangia).

Meciul s-a disputat chiar pe stadionul celor învinși, arena ”Ion Oblemenco”, din capitala Băniei, sub privirile a circa 26000 de spectatori.

CFR Cluj a mai câştigat Supercupa în anii 2009 şi în 2010. De notat că pentru fiul celebrului general Anghel Iordănescu, Edi (40 de ani), este primul trofeu obținut pe banca tehnică, după ce a mai antrenat pe Astra Giurgiu, TSKA Sofia, Pandurii Tg.Jiu și ASA Tg.Mureș.

Golul finalei de pe ”Ion Oblemenco”  a fost marcat de unul din veteranii clujenilor, argentinianul Juan Culio (34 de ani), în minutul 78, dintr-un penalty la faultul lui Răzvan Popa asupra noii achiziții clujene, francezul Billel Omrani, introdus inspirat de Edi Iordănescu în min.55. Partida a fost arbitrată de Radu Petrescu. (foto puterea.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri