Caută
Close this search box.

Dezastru la o nuntă din Neamț. Invitații s-au prăbușit de pe terasa a cărei balustradă s-a rupt

Paisprezece persoane care participau duminică seară la o nuntă organizată la o pensiune din localitatea Durău, judeţul Neamţ, au fost rănite după ce balustrada unei terase a pensiunii s-a rupt. Trei dintre acestea au fost rănite grav, având politraumatisme. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

În sprijinul echipajelor care au intervinit, au fost trimise: o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (cu medic) de la ISU Bacău, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple de la ISU Iaşi (cu medic), un echipaj de prim-ajutor de la ISU Harghita, un echipaj de prim-ajutor de la ISU Botoşani şi două ambulanţe SMURD de la ISU Suceava.

Două ambulanţe SMURD, şapte de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Neamţ şi o autospecială pentru victime multiple au intervinit, duminică seară, la o pensiune din localitatea Durău, unde mai multe persoane au fost rănite după ce o balustradă a terasei unei pensiuni s-a rupt, informează IGSU.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, lt. col. Mihai Mitrea, a declarat că nu se cunoaşte exact, deocamdată, numărul victimelor, unii dintre cei care au cerut ajutorul autorităţilor spunând că este vorba despre şapte răniţi, alţii indicând că sunt zece sau chiar 17 victime după ce balustrada s-a prăbuşit.

Autorităţile au instituit planul roşu de intervenţie şi au solicitat ca un elicopter SMURD să intervină.

Sursa. ziaruldeiasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri