Caută
Close this search box.

Pleşoianu îi cere lui Tăriceanu să ia atitudine faţă de Meleşcanu, pe care-l acuză că are «afiliere de idei cu DNA»

Pleşoianu

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, îl atacă dur pe Teodor Meleșcanu, ministrul de Externe, acundu-l că se poartă precum purtătorul de cuvânt al DNA. Totodată, Pleşoianu îl avertizează pe Călin Popescu Tăriceanu, şeful lui Meşecanu pe linie de partid, că mai are multe de întrebat.

De regulă, atacuri de genul ăsta, acum pornit de la PSD spre ALDE, se petrec de câte ori ceva nu merge în coaliţie.

Îi sugerez domnului Tăriceanu să înceapă prin „a lua atitudine” chiar față de domnul Meleșcanu, vicepreședintele ALDE care vorbește EXACT ca purtătoarea de cuvânt a DNA…, scrie Liviu Pleşoianu pe pagina sa de Facebook.

Vorbind despre protocoalele secrete dintre SRI și instituțiile din Justiție, Președintele Senatului și al ALDE remarcă faptul că „totuși nu luăm nicio atitudine”. Păi am eu o sugestie, domnule Tăriceanu: puteți lua o atitudine fermă (pe măsura discursului public) în primul rând față de ministrul de Externe, domnul Teodor Meleșcanu. Eu mi-am făcut datoria în cadrul Comisiei parlamentare de Anchetă „Sufrageria lui Oprea” și, într-o opinie concurentă cuprinsă în raportul final votat de Parlament, i-am solicitat ministrului de Externe să ia poziție față de prezența distinsului George Maior în sufrageria distinsului Gabriel Oprea în seara turului II al alegerilor prezidențiale din 2009, alături de Kovesi, de Coldea și de ceilalți. Domnul Meleșcanu nu a luat însă NICIO atitudine, absolut NICIUNA…

(…)În plus, domnul Meleșcanu a ținut neapărat să aibă și „o afiliere de idei” (vorba distinsei tehnocrate Prună) cu Lidia Săplăcan, purtătoarea de cuvânt a DNA….

(…) Vă întreb direct, domnule Tăriceanu: din rațiuni de consecvență cu propriul discurs, veți „lua atitudine” față de lipsa totală de atitudine a vicepreședintelui ALDE Teodor Meleșcanu?

(…)P.S. Eu nu am de gând să menajez pe nimeni. Și mai am încă multe de spus și multe întrebări de adresat… E abia începutul…, încheie Pleşoianu.

2 răspunsuri

  1. Omul este deranjat mental sau pur și simplu lipsește de stima de sine, îi place aici vocea sa, fără să spună nimic în mod special, care este destul de sinonim cu Senatorii P.S.D?

  2. Sigur,dacă nu ne place sau convine ce spune un cetățean,ne repezim cu invective.Dar tu,ești deranjat?De argumente,ai auzit?Si nu toți oamenii trebuie sa aibă păreri similare,aia e dictatura,domnule intelectual nepesedist.Democratia înseamnă diversitate de idei,chiar dacă nu sunt pe placul tău.Trebuie sa accepți și sa combați cu argumente și ,iată progresul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri