Caută
Close this search box.

Mourinho atacă dur: ”Finala, viciată de un penalty injust acordat Franței”

Portughezul Jose Mourinho (55 de ani), antrenorul formatiei Manchester United și fost antrenor la Chelsea, a câștigat de două ori Liga Campionilor, cu FC Porto și Internazionale Milano. Mourinho atacă foarte dur după finala Mondialului din Rusia și afirmă că francezii au fost clar ajutati de arbitraj in finala cu Croația.

Mourinho are ca argument principal faprul că Franța nu trebuia sa primească un penalty la scorul 1-1, dupa hențul lui Ivan Perisici.

„4 milioane de croati si 23 de jucatori sunt foarte, foarte dezamăgiți deoarece echipa mai buna jumătate din timp a primit gol dupa o greșeală de aplicare a VAR sau din cauza interpretării proaste a conceptului.

Conceptul VAR este de a corecta greșelile importante de pe teren, iar in această situație nu era cazul, ceea ce e foarte dezamăgitor. Îmi pare rau că la pauza nu s-a intrat la egalitate, 1-1. Istoria va reține această finală ca fiind cea în care s-a marcat un gol după o reluare VAR”, a punctat Mourinho, conform Index.hr. (foto the18.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri