Caută
Close this search box.

Un grup de actori, printre care Oana Pellea şi Florin Călinescu, se implică în campania #FaraPenali

Florin Călinescu

Actorii Oana Pellea, Florin Călinescu, Marius Manole, Natalie Ester, Ilona Brezoianu, Marcela Motoc, Cristian Bota, Alex Călin, Olimpia Mălai şi Maria Obretin au anunţat că vor strânge semnături în cadrul campaniei #FaraPenali, iniţiativă civică susţinută de USR.

„Timp de o săptămână, în Piaţa Universităţii, ei vor fi protagoniştii care vor strânge semnături pentru ca persoanele condamnate penal să nu mai conducă România. Scena va fi înlocuită cu asfaltul, iar reflectoarele cu razele soarelui. Aplauzele le primiţi de pe acum. Mulţumim tuturor actorilor care au ales să se implice!”, se arată în anunţul publicat pe pagina de Facebook a USR Constanţa.

sursa foto: facebook

 

Actorul Marius Manole anunţase deja luni, pe pagina sa de Facebook, că se implică în această campanie: Dragi colegi actori din Bucureşti şi nu numai, intenţionez să organizez cu sprijinul celor care se ocupă de platforma #farapenaliinfunctiipublice o săptămâna de miercuri, 18 iulie, până miercuri, 25 iulie, în care actorii stau la Universitate şi strâng semnături. Dacă doriţi să-mi fiţi alături, aştept un semn de la voi. Fac o listă şi ne organizăm pe zile. Cred că e necesar să facem asta. Ţin să precizez că această iniţiativă este una civică şi Nu sprijină niciun partid! P.S: Recomand şi colegilor care nu sunt din Bucureşti sa facă acelaşi lucru in oraşele lor!

Actorul Marius Florea Vizante a semnat deja în cadrul campaniei.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri