Caută
Close this search box.

Buldogul Blaga şi Crin Antonescu se pregătesc să revină în politică

buldogul blaga

La sediul din aleea Modrogan al partidului, buldogul Blaga s-a întâlnit cu aripa pedelistă din PNL. Aceasta îşi doreşte jumătate din locurile de pe lista pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

buldogul blaga

Liberalii strâng rândurile cu două săptămâni înaintea unui important Consiliu Naţional. Ludovic Orban încearcă să-şi întărească poziţia în partid apelând la foştii lideri Vasile Blaga şi Crin Antonescu.

Vasile Blaga a preferat să discute azi cu foştii PDL-işti fără Ludovic Orban. ”Dacă ar fi intrat înăuntru nu aş fi avut nicio problemă, nici eu, nici colegii mei,” explică Blaga.

”A fost o discuţie pur şi simplu între noi, membrii PNL, unii dintre ei fără nicio funcţie în partid, care de un an şi jumătate nu s-au întâlnit. (…) Nu m-am certat niciodată cu Ludovic Orban.”

Totuşi, Blaga admite că sunt încă probleme de comunicare între liberalii proveniţi din PDL şi cei din vechiul PNL şi admite că revenirea lui Crin Antonescu alături de PNL ar fi benefică. „Este punctul lui de vedere. Cred că ar fi un câştig, dar nu ştiu ce va face,” spune Blaga.

După întâlnirea din sediul din Modrogan al PNL (fost sediu central al PDL), Vasile Blaga a confirmat că liberalii îl vor susţine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de preşedinte al ţării, dar că în partid sunt multe lucruri de corectat, în special privind comunicarea dintre aripa vechiului PDL şi cea a vechiului PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri