Caută
Close this search box.

O echipă din Anglia a oferit 15 milioane de Euro pentru Vlad Chiricheș

Vlad chiricheș va juca și în sezonul 2018-2019 în Serie A, la Napoli. Vicecampioana Italiei a refuzat în aceste zile o ofertă uriașă, în valoare de 15 milioane de Euro pentru fundașul român de 28 de ani, potrivit jurnalistului Gianluca di Marzio (Sky).

Oferta pentru Vlad Chiricheș a venit din Anglia, din partea celor de la Stoke City,echipă retrogradată din Premier League la finalul sezonului trecut. Sursa citată anunță că noul antrenor al celor de la Napoli, Carlo Ancelotti, se va baza pe căpitanul echipei naţionale a României în sezonul viitor de campionat, iar acest lucru a stopat vânzarea românului.

Decizia celor de la Napoli de a refuza oferta din Anglia e una surprinzătoare, având în vedere că presa din Italia a scris în dese rânduri că Vlad Chiricheș nu mai este văzut ca o piesă de bază la echipă. Se pare că Ancelotti s-ar fi sucit.

Stoke City are în lot doar doi fundași centrali în acest moment, Bruno Martins Indi și Ryan Shawcross, iar Chiricheș, dată fiind experiența sa anterioară la Tottenham (2013-2015) era văzut ca o soluție viabilă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri