Caută
Close this search box.

Brigitte Năstase, surpriză de senzație de ziua soțului ei, Ilie Năstase. Ce a făcut aceasta pentru tenismen

Ilie Năstase a împlinit ieri 72 de ani, iar ziua sa nu a trecut deloc neobservată. Fostul tenismen şi-a luat prietenii şi a dat o fugă la mare, acolo unde s-a bucurat de vremea frumoasă şi compania oamenilor dragi.

Alături i-a fost şi soţia, Brigitte Năstase cea care i-a făcut chiar şi o surpriză. Brigitte Năstase a venit de la Bucureşti special pentru ziua lui Ilie căruia i-a adus un tort. Cel mai probabil, primirea nu a fost deloc una pe măsura dorinţelor ei, asta pentru că Brigitte Năstase a postat un mesaj de dezamăgire pe reţelele sociale.

„Sentimentul ăla când conduci 250 de kilometri să aduci un tort și îți dai seama că ești în plus”, a scris Brigitte Năstase.

Între timp, lucrurile s-au rezolvat între ei, asta pentru că Brigitte Năstase a şters de pe reţelele sociale fotografia postată, dar şi pentru că Ilie Năstase a intrat în direct la o emisiune tv, unde a vorbit despre cum şi-a petrecut ziua de naştere, dar şi despre faptul că el şi Brigitte sunt foarte bine.

„Brigitte mi-a adus tortul de la Bucureşti. Da, ea este ok, noi suntem ok, cei care ne critică nu sunt ok, noi suntem ok”, a spus Ilie Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri