Caută
Close this search box.

Atac armat în Canada: atacatorul este mort după ce a omorât o persoană și a rănit pe altele 13

O tânără a fost ucisă și alte 13 au fost rănite într-un incident din Toronto, a declarat poliția canadiană din cel mai mare oraș al Canadei, atacatorul este mort, relatează Reuters.

Starea victimelor nu este încă cunoscută, a declarat poliția din Toronto pe pagina lor de Twitter. Poliția, paramedicii și pompierii s-au îndreptat la locul atacului din estul orașului Toronto, care are numeroase localuri populare cum ar fi restaurante, cafenele și magazine.

Rapoartele privind focurile de armă din cartierul Greektown din oraș au început la ora 22.00 ora locală (ora 4.00 dimineața, ora României), a declarat CityNews.com. Martorii au spus că au auzit 25 de focuri de armă, a informat site-ul de știri.

Toronto se luptă cu o creștere puternică a violenței în acest an. Decesele din oraș cauzate de violența cu arma au crescut cu 53%, până la 26 în 2018, față de aceeași perioadă a anului trecut, au arătat datele poliției săptămâna trecută, numărul de împușcături crescând cu 13%.

Toronto a dislocat aproximativ 200 de ofițeri de poliție din 20 iulie, ca răspuns la recenta revenire a valului de împușcături, cauza cărora este considerată violența în bande de către oficialii orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri