Caută
Close this search box.

Dragoslav Ognjanovic, avocatul fostului președinte Slobodan Miloșevici, împușcat mortal în fața locuinței sale din Belgrad

Dragoslav Ognjanovic, avocatul care l-a reprezentat pe fost lider din Serbia Slobodan Miloșevici, a fost împuşcat mortal în faţa locuinţei sale din Belgrad, a informat poliţia, relatează site-ul cotidianului The Guardian.

Ognjanovic, în vârstă de 57, a fost împuşcat în faţa clădirii în care locuia, aflată în cartierul Novi Beograd, iar fiul său în vârstă de 26 de ani a fost rănit în braţul drept, a informat Ministerul sârb de Interne.

Un proeminent avocat al Apărării, Ognjavic a făcut parte din echipa care l-a reprezentat pe Miloşevici într-un proces în care acesta era acuzat de crime de război în timpul Războaielor Iugoslave. Miloşevici a decedat în anul 2006, înainte ca Tribunalul de la Haga să ajungă la un verdict.

De-a lungul anilor, Ognjanovic a apărat mai mulţi lideri din Serbia, scrie Mediafax.

Membrii rețelelor de crimă organizată din Serbia și Muntenegru au fost implicați într-un război împotriva drogurilor ilegale în ultimii doi ani, iar unii dintre ei au fost uciși, informează dw.com.

Anul trecut, au existat rapoarte mass-media că numai patru din cele 83 de crime care păreau legate de bande au fost soluționate în Serbia și Muntenegru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri