Caută
Close this search box.

Marian Godină, despre șoferul cu numere de înmatriculare anti-PSD confiscate de poliţişti: Război prostesc

marian godină

Polițistul Marian Godină afirmă că imaginea Poliției Române va avea de suferit din cauza comportamentului colegilor s[i care i-au dat jos numerele de înmatriculare anti-PSD unui conducător auto.

Totodată, respectivul conducător, care avea maşina înmatriculată în Suedia, a fost dus la secțiea de polişie și i s-a reținut permisul de conducere.

Şoferul fusese oprit de mai multe echipaje de poliție rutieră, dar și de polițiștii de la frontieră, însă a fost lăsat să circule mai departe atunci când ofițerii ar fi constatat că mașina era înmatriculată legal. Astăzi însă, polițiștii din Capitală i-au întocmit dosar penal șoferului, deși ieri dezmințeau informația.

Dacă aș fi polițist de frontieră sau rutier și aș fi controlat celebra mașină în trafic, anterior întocmirii dosarului penal de către alți colegi, nu m-aș simți prea confortabil acum și m-aș aștepta la vreo citație, a scris Marian Godină pe pagina Facebook.

Pentru că ori colegii mei greșesc acum, ori eu am greșit când l-am lăsat pe șofer să plece.
Cert e că, din păcate, urmările acestui „război” prostesc vor fi acum decontate de Poliția Rutieră, conchide Godină.

Brigada Rutieră a Capitalei a reţinut azi numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, după ce au oprit în trafic autoturismul înmatriculat în Suedia. De asemenea, a fost reţinut pemisul de conducere al şoferului, acesta declarând că a înmatriculat maşina în luna aprilie şi că se află în concediu în România, fiind în drum spre litoral.

Poliţia Rutieră susţine că maşina cu numărul de înmatriculare ”M… PSD” nu are drept de circulaţie în România, invocând o informare transmisă de Biroul Interpol Stockholm, în timp ce Ambasada Suediei la Bucureşti susţine că autoturismul are drept de circulaţie în Uniunea Europeană.

Pe reţelele de socializare se organizează un protest pentru ora 14.00, în faţa sediului Poliţiei Rutiere de pe strada Udrişte din Bucureşti.

4 răspunsuri

  1. Well said Marian Sir, înțeleg că această mașină cu plăcuța de identificare foarte distinctă este înregistrată în Suedia, pentru un termen de luni și nu ani. Odată ce a fost înregistrat, este legal ca acest vehicul să fie condus pe orice drum din Comunitatea Europeană. Nu rezistă oricăror afirmații deformante sau obscene referitoare la anti P.S.D care este guvernatorul guvernamental în acest moment. Șoferul ar trebui să vadă un avocat și să aducă Poliția în instanță pentru înlăturarea ilegală a mandatului și a licenței sale, pur și simplu pentru că face o declarație împotriva acestei modificări legale ilegale și neconstituționale a P.S.D. Vă sugerez ca avocatul de poliție să se uite la unele pagini de Facebook care arată o gamă mult mai mare de Lituratură anti P.S.D.

  2. Inmatricularea unei masini este aceeasi in orice stat. Nu inseamna ca daca treci granita unei tari trebuie sa faci alta inmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri