Caută
Close this search box.

Ana Ularu, apariţie de senzaţie la braţul lui Keanu Reeves. În ce film joacă românca. VIDEO

Ana Ularu joacă alături de Keanu Reeves în cel mai nou proiect al acestuia, „Siberia”, iar cei doi, împreună cu restul distribuţiei, au lansat în urmă cu puţin timp filmul la New York.

FOTO: digi-film.ro

Îmbrăcată în negru şi încrezătoare, românca de 33 de ani a pozat alături de Matthew Ross, Pasha D. Lynchnikoff, Keanu Reeves şi Veronica Ferres, pentru că mai apoi să participe la un interviu pentru „BUILD Series” cu Matthew Ross şi Pasha D. Lynchnikoff, regizorul filmului şi unul din actorii filmului „Siberia”.

În centrul acţiunii se afla Lucas Hill (Reeves), un comerciant de diamante american. O dată ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, porneşte pe urmele acestuia, în Rusia, având drept paravan vânzarea unor diamante rare, de origine îndoielnică.

https://www.youtube.com/watch?v=Q1-c_Y70Oj4

„Siberia” nu este primul film în care românca Ana Ularu joacă alături de mari nume de la Hollywood. Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Tom Hanks, Vincent D’Onofrio şi Jeremy Irons sunt doar câteva dintre numele care au marcat parcursul ei profesional, potrivit digi-film.ro.

Ana a jucat în filme ca „Serena” şi „Inferno”, dar şi în seriale că „Emerald City” şi „Borgias”, cimentandu-şi încetul cu încetul numele în Cetatea Filmului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri