Caută
Close this search box.

Carmen Dan: Nu mă consult cu Dragnea în privinţa deciziilor, dar au fost situaţii când i-am sesizat anumite lucruri

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, susţine că nu se consultă cu Liviu Dragnea, liderul PSD, în ce priveşte deciziile care se iau la nivelul ministerului, dar, spune tot ea, au fost situaţii în care i-a sesizat anumite lucruri.

„Vă asigur că în ceea ce priveşte deciziile care se iau la nivelul ministerului nu mă consult cu preşedintele Dragnea, nu-l întreb ce trebuie să fac, cum trebuie să fac, dar au fost situaţii în care i-am sesizat anumite lucruri care a trebuit să beneficieze de sprijinul coaliţiei, de sprijinul colegilor de partid”, a afirmat Carmen Dan la România TV.

Ministrul de Interne: „Nu cred că e o crimă (să se consulte cu Dragnea – n.n.). Eu încerc să arăt că lucrurile acestea trebuie să se desfăşoare şi aşa se întâmplă – în interes pur instituţional. Nu sunt acolo pentru că mă bucur de un privilegiu, sunt acolo pentru că mi s-a dat o responsabilitate şi trebuie să mă achit cât pot eu de bine de această responsabilitate”,

Potrivit lui Carmen Dan, „e o presiune” pe toate persoanele care într-un fel sau altul sunt asociate cu Dragnea.

„Teleorman”

Întrebată, la România TV, dacă e „o crimă” să fii din Teleorman, Carmen Dan a răspuns: „Da, în concepţia unora e o crimă. În Teleorman sunt oameni ca peste tot. (…) Întotdeauna m-a revoltat această poziţionare şi acest mod de a privi lucrurile. Nu putem să scoatem judeţul ăsta din România, să-l aruncăm în afara graniţelor doar pentru că din Teleorman sunt Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă sau Carmen Dan, care, culmea, nu au ce să-şi reproşeze. În fiecare zi, dacă ne gândim la ceea ce se întâmplă în Guvern, ce se întâmplă în coaliţie şi în PSD, dacă ne gândim şi ne raportăm la ceea ce se întâmplă în minister, se întâmplă lucruri bune”.

Carmen Dan a vorbit şi despre moartea soţului ei şi despre relaţia cu fiul ei. Întrebată cum a trecut peste moarte soţului, Carmen Dan a declarat: „Mi-e greu să vorbesc despre asta. Face parte din acea pavăză pe care mi-am construit-o pentru a nu mă lăsa intimidată și pentru a-mi găsi puterea și tăria să merg mai departe.(…) Am refuzat să citesc. Au fost oameni buni lângă mine, care m-au ținut de-o parte în acele momente de tot ce s-a speculat. Nu o să mă vedeți vreodată vorbind despre aspecte care țin de latura personală, dar vă asigur că lucrurile nu au stat așa.

2 răspunsuri

  1. Pe sclava asta o vom judeca in strada , facem noi cetatenii in 10 AUGUST un „OUG” de „executie” asa pe viteza cum va place voua, mizerabililor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri