Caută
Close this search box.

Cioloş: Dragnea şi Dăncilă să se gândească la toate consecinţele albirii dosarele penale şi a sentinţele politicienilor

Dacian Cioloş, fostul premier, transmite un avertisment premierului Viorica Dăncilă şi lui Liviu Dragnea, liderului PSD, legat de o eventulă amnistie şi graţiere.

Cioloş susţine că atât Dragnea, cât şi Dăncilă, trebuie „să se gândească serios la toate consecinţele care ar putea să urmeze după introducerea unei ordonanţe de urgenţă care să albească dosarele penale„.

În opinia fostului premier, forţarea unei ordonanţe de urgenţă pentru amnistie şi graţiere “va fi probabil ultimul act al unei coaliţii care nu doar că şi-a ratat programul de guvernare, dar a guvernat haotic”.

Observ că preocuparea principală a celor care guvernează de aproape doi ani este cum să scape de dosarele penale mai repede în loc să se îngrijească așa cum au promis de bunăstarea populației, economie, infrastructură rutieră, spitale sau educație, scrie Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Ar fi bine ca domnul Dragnea și doamna Dăncilă să se gândească serios la toate consecințele care ar putea să urmeze după introducerea în guvern a unei ordonanțe de urgență care să albească dosarele penale și sentințele politicienilor.

După ultima încercare de acest fel am avut proteste cu sute de mii de cetățeni în stradă și o tensiune socială imensă. Forțarea unei ordonanțe de amnistie și grațiere va fi probabil ultimul act al unei coaliții care nu doar că și-a ratat programul de guvernare dar a guvernat haotic și în niciun caz pentru cei pe care i-a ademenit la vot cu promisiuni deșarte.

Ori, nu pentru acest lucru au fost votați ci pentru că oamenii le-au dat credit așteptând un trai mai bun, conchide Cioloş.

Un răspuns

  1. Lasati dle Ciolos, nu va mai ingrijorati atata pentru ca dvs. ati guvernat tara cu acceptul si impreuna cu ei, v-au balacarit toata ziua si ati tacut. Acum ar fi cazul sa nu mai faceti pe voinicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri